Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sen

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem w kropce. W ciągu tego tygodnia miałem 3 razy sen. Śniła mi się ta sama dziewczyna z włosami koloru brązowego za ucho, grzywką do oczodołów. Czy to jest normalny stan rzeczy ? Pytam się, bo bardzo dawno nie miałem snów jakie zapamiętałem.

Miał może ktoś taki kompleks ?

9368_gold.png

Admin Cienia
Opublikowano

Można stwierdzić tylko jedno, przewlekła choroba dość często spotykana szczególnie u płci męskiej o dźwięcznej nazwie "redtubowizna przed senna" :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Właśnie kurde nie wiem, bo wielkie g pamiętam, Tylko trochę z jej wyglądu i wiem, że coś do mnie mówiła :/

9368_gold.png

Opublikowano

Przygotuj sb kartke kolo lozka. Jesli dzis ci sie przysni, zaraz po obudzeniu- ale sekundy!!! Zanim ci wyparuje po przebudzeniu- zapisz co zapamietales i co mowila

I byc moze wyciagniesz o co chodzi ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Przygotuj sb kartke kolo lozka. Jesli dzis ci sie przysni, zaraz po obudzeniu- ale sekundy!!! Zanim ci wyparuje po przebudzeniu- zapisz co zapamietales i co mowila

I byc moze wyciagniesz o co chodzi ;)

Dzięki kolego za radę. Ogólnie co mogą oznaczać takie sny ?

9368_gold.png

Opublikowano

Dzięki kolego za radę. Ogólnie co mogą oznaczać takie sny ?

Zrób sobie dziennik snów i staraj się coś zapamiętywać z poprzedniego snu i zapisywać w tym dzienniku dzięki temu będziesz pamiętał sny. Przed każdym snem jeszcze afirmuj się czyli powiedz sobie przed snem jak leżysz na łóżku, skupiony, nie myślący o niczym innym, że dziś będę pamiętał sen.

Opublikowano

Zrób sobie dziennik snów i staraj się coś zapamiętywać z poprzedniego snu i zapisywać w tym dzienniku dzięki temu będziesz pamiętał sny. Przed każdym snem jeszcze afirmuj się czyli powiedz sobie przed snem jak leżysz na łóżku, skupiony, nie myślący o niczym innym, że dziś będę pamiętał sen.

To wszystko działa ?

9368_gold.png

Opublikowano

Hm, co do tego co moga oznaczac- pogrzeb w pamieci. Moze to twarz jakiejs kolezanki ktora ci sie podonala dawni temu, a mozg ci ja przypomina? Mi sie niedano przysnila moja ulubienica sorzed 2 lat :D

To moze byc tez schiza twego mozgu. Wiesz, przysnila ci sie pierwszy raz i cie to zaciekawilo, wiec mozg ja ci pokazal drugi raz a jak potem zaczales szukac o co chodzi- trzeci...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hm, co do tego co moga oznaczac- pogrzeb w pamieci. Moze to twarz jakiejs kolezanki ktora ci sie podonala dawni temu, a mozg ci ja przypomina? Mi sie niedano przysnila moja ulubienica sorzed 2 lat :D

To moze byc tez schiza twego mozgu. Wiesz, przysnila ci sie pierwszy raz i cie to zaciekawilo, wiec mozg ja ci pokazal drugi raz a jak potem zaczales szukac o co chodzi- trzeci...

Nie kojarzę takiej koleżanki. To jest najgorsze

Jakby to nie działało to bym tego nie pisał nie ?

Spokojnie, bez nerwów

9368_gold.png

Opublikowano

Nie kojarzę takiej koleżanki. To jest najgorsze

Spokojnie, bez nerwów

Omuś, hormony, hormony. Tego nie zrozumiesz :D

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Niektórzy mówią że jeżeli sen się powtarza co kilka dni może się spełnić i spotkasz dziewczynę taką.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...