Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Pluginy, które polecali byście na serwer zombie apocalypse (survival+zombie apocalypse)!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, postanowiłem stowrzyć serwer zombie apocalypse. I teraz mam problem, mam już kilka fajnych pluginów, skryptów, 2 własne autorskie pluginy i dalej szukam, czegoś co zwiększył by poziom adrenaliny, stworzył by mroczny świat + dawka adrenaliny (mam plugin na inne odgłosy, coś mogę skombinować). A i mam jeszcze jedno pytanko, co zrb aby na tym serwerze spawn miały tylko małe zombie, zwykłe zombie itd, bez tych innych "negatywnych stworków", jednak bym chciał aby resp krówek itd pozostał. Piszcie propozycje pod spodem, nagradzam plusikami itd :)

Opublikowano

Wiesz co widziałem ostatnio plugin co w jednym miejscu co np 30 s spamuja sie zombi tylko niepamiętam jak się nazywa musisz poszukać go opłaca sie go dodać

Opublikowano

Jak byłbys zainteresowany to mam autorską mapkę ktore już od roku nie uzywam mogłbym ci w prezencie oddac :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...