Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 free problem z instalatorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz dzisiaj pobralem sobie gierke arma 2 free ale nie moge jej zainstalwoac poprostu gdy wlacze instalator on automatycznie sie zawiesza a w przegladarce wczytuje sie strona z cd key do arma 2 free. Oczywiscie ta strona nie dziala i ja zamykam a instalator jest caly czas zawieszony i nie mozna nic zrobic oprocz zamkniecia go. Pozdrawiam i czekam na rozwaizanie mojego problemu.

Admin Cienia
Opublikowano

Trochę chaotycznie to wygląda, może opisz w paru słowach swój problem i okraś treść zdjęciami to może coś wskuramy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up sorka wczoraj sie spieszylem wiec tak mam windowsa 8 i gdy otworze instalator to on automatycznie sie zawiesza (brak odppwiedzi) jedynie mozna go wylaczyc i tyle. Screen jest tu nie potrzebny poniewaz instalator wyglada normalnie tylko nic nie mozna w nim kliknac. Zawiesza sie w miejscu na podanie cd key.

Opublikowano

@up no nie wiem mi pisze ze musze wpisac cd key. Z tym administratorem zaraz zobacze

PS: Uruchomilem jako administrator ale tez nie dziala. probowalem rowniez uruchomic ze zgodnoscia windows xp ale tez nie dziala.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem. Instalator po odpaleniu się zawiesza i odwiesza. Udało mi się wpisać klucz ale instalowało się to chyba z 1,5h i do tego na końcu wywaliło błąd. Stronka z kluczem na którą przekierowuje gra nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...