Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie mi co mam robic?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BETTER LOVE STORY THAN TWILGHT

WYPAD GIMBIE TO FORUM O CZITACH

HAHAHA JAKI KOLES :D

itp. Itd. bede zglaszal.

Dobra mam problem.

Otoz w polowie 6 klasy (tak kurwa jestem gimbusm kazdy ma prawo miec 14 lat..) bardzo spodobala mi sie pewna dzewczyna z rownoleglej klasy. Jakbyscie ja zobaczyli! Seriously, duzo jest podobnych do siebie dziewczyn ale takiej jak ona do dzis nie spotkalem. Dla mnie ideal, chociaz inni mowili ze brzydka/ srednia...

No i do rzeczy. Caly czas probowalem zagadac, ale ze wzgledu na moja fatalna pozycje (brakowalo mi aserywnosci, bylem podatny na docinki bo nie umialem odpowiedziec no i bylem niesmialy) nic z tego nie wychodzilo; moze i dobrze, bo to by bylo smieszne. W kazdym razie oszalalem na jej punkcie :)

Wyczailem gdzie mieszka i do dzis (!) Mam odruch, ze gdy mijam Jej przystanek to ogladam sie za okno o.O to bylo mocne, po balu szostoklasisty poplakalem sie ze z nia nie udal mi sie zatanczyc (better love story than twilight :D). Spoczko, minely wakacje poszlem do gimbazy tam poznalem super kolesi i spokoj.

ALE! Potem, tj w zime zobaczylem ja w centrum handlowum. Kurwa, ale szok. Jakbym dostal mlotem w glowe. Ech, ona jest po prostu dla mnie idealem. Znowu sie w niej zauroczylem i wyrobil mi sie odruch gapienia za okno...

Potem spokoj. Czasami mi wracala do pamieci, ogladalem sie za oknem ale juz nic nie czulem do niej.

No a wczoraj mi sie przysnila.. i jeszcze z nia gadalem. Mozgu, ty trollu!

I od tamtwgo czasu znowu jestem... no nie wien. Zauriczony? Zakochany? Jak sobie o niej pomysle to mi sie cieplo robi ale jedniczesnie czuje dziwne, lekkie napiecie. Czyzbym mial obsesje? Czy po prostu ona byla taka super, ze mi zapadla w pamiec na zawsze byc moze?

No i mam pytanie.. co robic?

Znam jej przystanek no ale tylko raz w ciagu roku ja zobaczylem.

Przypuscmy ze wsiadzie. Ja wstaje, podchodze i...

No wlasnie co? Jak moze zagadac 14 latek do zwyklej dziewczyny?

Na pewno nie siema lacha ani ktora godzina (kasowniki pokazuja).

I jeszcze jedno pytabie do bardziej obeznanych psychologicznie. Czy to nie podchodzi pod obsesje?

Chaos bo z komy pisze

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Uff przeczytalem do konca... :D
Za pewne szansa ze znowu ja zobaczysz jest hmmm... nikla? Kontaktu z nia nie masz wiec trzeba zapomniec.
Tylko jak? o.O
14 lat wile mozliwosci wyklucza.
No chyba ze chcesz mozesz miec nadzieje ze ja zobaczysz lecz i tak nie zagadasz lub skonczy sie na zwyklym "narazie".
Amen.
PS. Rly better love story than Twilight.

Seiran95.jpg

Opublikowano

jezeli nie utrzymujesz kontaktu z nia to trudniej bedzie no chyba ze spotkasz ja na imprezie czy cos takiego ale ja na twoim miejscu staralbym sie zapomniec.

@down minie z czasem. wiem z doswiadczenia. inaczej by bylo jakbys z nia pisal codziennie albo sie z nia spotykal to nia dalbys rady zapomniec ale tak to minie ci za jakis czas ;)

Opublikowano

@up nie da sie ;_; serio, zauwazylem ze od poczatku gimnazjum zadna dizewczyna mi sie jakos nie spodobala, mam tylko jedna kolezanke ale po prostu ja lubir nic wiecej ;_;

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Admin Cienia
Opublikowano

Jest pewien stary cheaterski sposób który da się zastosować nawet bez konsoli ! Podchodzisz i najzwyczajniej się pytasz jej czy ma chłopaka, jeśli odpowie "tak", próbujesz go odbić a jeśli "nie" to odpowiadasz, to teraz już masz

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up ostatnia odpowiedz: D&G i juz wiem ze jakis troll xD

Wyobrazasz to sobie w wieku 14 lat? Bo ja nie :D

jezeli nie utrzymujesz kontaktu z nia to trudniej bedzie no chyba ze spotkasz ja na imprezie czy cos takiego ale ja na twoim miejscu staralbym sie zapomniec.

@down minie z czasem. wiem z doswiadczenia. inaczej by bylo jakbys z nia pisal codziennie albo sie z nia spotykal to nia dalbys rady zapomniec ale tak to minie ci za jakis czas ;)

2 lata nie zapominam. Spodobala mi sie w polwie 6 klasy, teraz bd szedl do 2 klasy gimbazjum i caly czas pamietam. A jak zapomne to mi sie sni albo widze ja na czacie na fb (ikonke) i mi sie przypomina...

Opublikowano

@up to sie wydaje niemozliwe ale jej wcale nie ma albo ma niewidoka ;O

Opublikowano

Stary wiem co czujesz ja miałem takie coś jak oglądałem jakiś filmik z laską i coś mi się robiło nie tak :D to jest tak zwane "dorastanie" myślisz że to jest ideał itp że ona piękna ale po kliku latach przejdzie ci to i nie będziesz już widział tak jak teraz co do zagadnięcia to próbowałeś od tak zagadać ? spytać się co tam u niej itp ?. Co do ostatniego pytania nie myślę że to obsesja tylko bardziej głupie o.O

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Musiałem sobie Ivonę odpalić, bo samemu nie dałem rady nic zrozumieć.

Napisałeś to dosyć komicznie, na początku wskazując już na to że ktoś cię za gimba weźmie...

No trudno ja cię nie wziąłem.

Ciepło ci się robi... mówisz...

A masz tak jak ja?

Że na widok dziewczyny,

Z tyłu się coś wrzyna, bo z przodu coś ciągnie?

Jesteś jeszcze młody, nie wiem jak wyglądasz.

Nie obczajaj jej w autobusie, lepiej złap ją jak będzie w domu,

nie wiem ... jak będzie wynosiła śmieci, albo coś.

Byle by swobodnie można było pogadać,

nie mam za bardzo pojęcia co fascynuje dziewczyny w wieku tej którą sobie upatrzyłeś.

Moim skromnym zdaniem, najlepsze byłoby podejście,

i walnięcie prosto z mostu...

Ja wiem na początku będziesz miał "cykora",

ale jak już podejdziesz...

To się z nią nawet nie witaj, bo zwykłe siema może ją odciągnąć od tego co naprawdę chcesz jej wyznać.

Podejdź i powiedz to co ci serce podpowiada...

"Cześć, słuchaj od dawna tkwisz mi w głowie. Nie mogę spać, nie mogę jeść, nie mogę wbić levela, nie jestem już tym samym człowiekiem.

Może lepiej będzie jak ci to już powiem, Kocham Cię. "

No i tu ewentualnie plaskacz, albo:

"o_O (Ździwko) Słuchaj Alojzy, jo żem jest w zwiunsku"

Albo

"o_O (Ździwko) Nie wiem co powiedzieć, nie ..."

I nie daj jej skończyć takim cichutkim

Ciiiii, palec wskazujący przyłóż jej do ust,

daniel-barenboim_ciiii.jpg

W pokazany wyżej sposób....

I cmok cmok... ;D

No i po cmok cmok pewnie ci powie że jest w związku

Trochę odważny sposób, no ale wiesz... myślę że jeżeli kochasz ją to dasz radę.

Słuchaj, polecam ci nie robić tego co ktoś ci będzie kazał tu na forum,

możesz się tylko po sugerować niektórymi odpowiedziami,

ale tak naprawdę to jest sprawa, którą sam musisz przejść bez naszej pomocy.

No niestety, nie jesteśmy tobą i w 100% nie powiemy ci jak masz żyć ;D

Nie mamy prawa mówić ci jak masz żyć. Sam musisz to wiedzieć.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

UniBag dzięki za rozbudowana odpowiedz, połowa to troll połowa to prawda ale moze sie przyda ;)

A, nie napisałem jednego. Mam za sobą próbę zagadania, to było...

Takie....

Ch**owe.... (Sorry za przekleństwo ale serio totalny kwas)

I po prostu.... Moze dobrze ze w podstawówce nie zagadalem bo kto wie jaki tekst bym wypalił :D

Mianowicie ona wysiada z autobusu... A ja akurat dojezdzalem rowerem. Skręca. Ja patrzę - szok, ona tu jest i idzie dla mnie (wtedy jeszcze tej piosenki nie było swojandroga). Idzie 3 metry główna ulicą i skręca w boczniaka. Więc ja sie zbieram i włączać tryb bezmózga- moj sprawdzony sposób. Olewam niesmialosc, trudno okreslic oco michodzi i polprzytomnie podjezdzam do niej i:

-telefon mi sie zepsuł, wiesz moze która godzina?

-nie wiem

-aha

Koniec -.o

Opublikowano

Jest pewien stary cheaterski sposób który da się zastosować nawet bez konsoli ! Podchodzisz i najzwyczajniej się pytasz jej czy ma chłopaka, jeśli odpowie "tak", próbujesz go odbić a jeśli "nie" to odpowiadasz, to teraz już masz

nooo na pewno się sprawdzi :D

Opublikowano

I jak? Nikt nie doradzi? Szukam głównie tekstów na... podryw? Odpowiednich dla 14 latki ;) "jaka godzina" przerabiałem (patrz: 2 posty wyżej) i wolę nie przerabiać

Opublikowano

masz chusteczkę pożyczyć? i najlepiej, zrób se jakąś średnią ranę, ty...hejterku, z pewnej strony o mc xDDD

Opublikowano

Po dogłębnym przeczytaniu tego love story jestem w stanie określić stan w którym się znajdujesz - to ZAUROCZENIE!. Różnica od zakochania polega na tym,że zakochać można się w osobie o której coś wiemy,którą znamy. Jeśli danej osoby nie znasz a podoba Ci się po prostu za wygląd,za to że się wyróżnia to jest to tylko zauroczenie jej osobą.

egq3SFm.png

Opublikowano

masz chusteczkę pożyczyć? i najlepiej, zrób se jakąś średnią ranę, ty...hejterku, z pewnej strony o mc xDDD

Lolz? Chodzi ci o minecraft.pl? I co to w ogle za spam.

@up wiem o tym ale i tak b. Mi na niej zalezy :)

Opublikowano

Tekst na podryw? Powinieneś na spontanie zagadać, ale skoro chcesz tekst, to podejdź i powiedz "ładne nogi, o której otwierają" no i po odpowiedzi będziesz wiedział czy chce z Tobą gadać czy nie. :D

Opublikowano

Jest coś takiego jak Facebook napisz do niej , albo zaczekaj na nią pod przystankiem .

Co on kurwa, taki słaby facet jak Ty co bedzie podrywać przez fejsa a potem pisać tutaj jakie to ma problemy? Ciulnij sie w łeb.

Synek! Idziesz i z nią normalnie gadasz. To jest podstawa. Zadne gg, zadne fejsy, zadne kamerki. Idziesz i z nią gadasz, chocbyś miał napierdalać o sznurówkach to z nią gadasz.

Każde zauroczenie można zmienić w miłośc, po prostu ją musisz poznac. Spędz z nią troche czasu, albo po prostu do niej zagadaj. Staniem i gapieniem się nic nie zdziałasz. Odrobina pewnosci siebie nigdy nie szkodzi.

Opublikowano

Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu do niej podejść i zapytać zupełnie na ludzie: 'cześć, dawno cię nie widziałem. Co u ciebie słychać? Jak wakacje mijają?'. Gadka powinna sama się rozkręcić, o ile panna zechce nawiązać z Tobą konwersację. ;x Co do samej obsesji. Chęć ujrzenia kogoś, kto nam się podoba/za kim tęsknimy jest tzw. odruchem bezwarunkowym i po prostu na to nie mamy wpływu. Na sto procent nie jest to obsesja. ;)

I nie jest to 'better love story that twilight'. xD

Opublikowano

Obsesją byłoby gdybyś chodził za nią, robił jej potajemnie zdjęcia, chciał z nią uprawiać nie powiem co. A tak to, zwykłe zauroczenie, nie znasz jej, nie spędzasz z nią dużo czasu więc nie wiesz jaka ona jest. Może będzie cię chciała wyśmiać? Może jest wredna i zrobi z ciebie idiotę? Związek typu ''ona jest idealna'' bo widziałeś ją kilka razy i jest ładna, nie ma szans. Musisz z nią mieć wspólne tematy, musicie mieć podobne zainteresowania, albo po prostu mieć ze sobą bardzo dobry kontakt. :)

Opublikowano

Jesteście super, spodziewałem się trolli a tu miłe zaskoczenie :) :)

Zaraz rozdam like do limitu, a jutro jak odnowią limit znowu polajkuję

Opublikowano

To nie obsesja, tylko miłość ;)