Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niesłuszny ban?

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostałem niesłusznie zbanowany... napisałem już do supportu. Od ostatniego banu (1-dniowy) nie wyszedłem z żadnej gry oprócz na pięć minut z ostatniej na aramie, po 5 minutach wróciłem, graliśmy jeszcze 15 minut i wygraliśmy easy. Po tym zostałem zbanowany, mimo, że nie wychodziłem z żadnej gry - nigdzie nie dostałem leava.
Miał ktoś to kiedyś?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Bo bany są nie tylko za opuszczenie gry. Jeśli wrócisz po kilku minutach to już się liczy (szybkie relogi się nie liczą). Ba, nawet jeśli stoisz na spawnie, a jeszcze Ci nawet nie wywali ostrzeżenia o AFK to już można bana wyłapać.

A jeśli niedawno miałeś bana za opuszczanie to teraz za takie pierdoły będą leciały blokady.

A od banów z leavebustera nie można się odwoływać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dlatego wlasnie masz w opcjach reportow cos takiego jak: "Leave or afk" czyli niewazne czy byles afk czy wyszedles, ban jest taki sam, wg mnie. słuszny i bedziesz miał nauczke.

Opublikowano

Cholera... dzięki za odpowiedzi. Nienawidzę banów automatycznych, są kompletnie kurwa bez sensu.

Dlatego wlasnie masz w opcjach reportow cos takiego jak: "Leave or afk" czyli niewazne czy byles afk czy wyszedles, ban jest taki sam, wg mnie. słuszny i bedziesz miał nauczke.

Nauczkę? Nie żartuj. Graliśmy takiego arama, że tamci nic nie mogli zrobić. Mogłem wyjść bez przeszkód i wiedziałem, że nasi to i tak wygrają.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Na przyszłość zawsze zostawiaj kompa włączonego , nawet jak idziesz AFK . Ja jak zawsze stoje na spawnie te 5 10 min to nigdy nie dostaje bana .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...