Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Jak Coś Przeczytać Nie Umiejąc Danego Języka?!

coren1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wszystkim. Chciałem Wam napisać jak przetłumaczyć zdania w innym języku..

Do czego nam to będzie potrzebne? - Otóż, gdy chcesz się zarejestrować na chińskim, włoskim, niemieckim lub nawet angielskim serwerze i nie radzisz sobie z przeczytaniem czegoś? Lub porozmawiania z GM w innym języku.. W takim razie ten poradnik rozwiąże ten problem.

1. Wchodzimy na stronę:

http://translate.google.pl/#de|pl|

2. W miejscu gdzie wpisujemy tekst, który chcemy przetłumaczyć kopiujemy ze strony dajmy na to rejestracyjnej jakiegoś Priv Serwera. np (Passwort - niemiecki) i już wiemy co w dane pole należy wpisać.

58052762.jpg

3. Gdy chcemy przetłumaczyć np z francuskiego na niemiecki robimy tak jak na screen'ie:

56807424.jpg

4. Teraz chciałbyś przetłumaczyć z niemieckiego na francuski? Nie musisz szperać drugi raz po liście języków.. Wystarczy, że klikniesz na coś takiego:

99954824.jpg

5. Translate google nie tłumaczy tylko wyrazów, może także przetłumaczyć pełne zdanie! Zobacz:

98775894.jpg

To by było na tyle.. Ten oto poradnik tworzyłem z myślą o początkujących użytkowników, ponieważ wiem iż translate google jest bardzo dobrze znane, lecz nie wszyscy mieli z nim do czynienia. Nie znalazłem takiego poradniku, jeżeli był przepraszam.. I prosiłbym o zdjęcie mi 30% jeżeli nie jest to możliwe to chociaż 20%.

Także dzięki za uwagę i pozdrawiam wszystkich -,- ELO.

Opublikowano
To by było na tyle.. Ten oto poradnik tworzyłem z myślą o początkujących użytkowników, ponieważ wiem iż translate google jest bardzo dobrze znane, lecz nie wszyscy mieli z nim do czynieniai. Nie znalazłem takiego poradniku, jeżeli był przepraszam.. I prosiłbym o zdjęcie mi 30% jeżeli nie jest to możliwe to chociaż 20%.

Poćwicz czytanie.

@edit

Jeżeli któremuś Modkowi się nie będzie podobało no to do kosza.. Co zrobię. -,-

Opublikowano

Poradnik dla naprawde początkujących jest dobry, ale nie do tego tematu.

Ten poradnik nie tylko przydaje się do Metin2, a do innych gier.

Myślę, że pasowało by to do działu Pogaduszki.

Narazie nie zamykam.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

@up

Mam nadzieję, że skończyłeś? Napisałem wyraźnie, że jest dla newbie.. I nie wymądrzaj się, bo masz większą ilość postów.. Jeżeli się nie podoba to do kosza to dajcie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ale przydatne juz kozystam nie wiedzialem jak sie tym poslugiwac .... a tak na serio to nie potrzebne nikomu bo kazdy umie sie tym poslugiwac

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
17. Tutoriale starsze niż tydzień będą zamykane w celu uniknięciu spamu, wszelkie pytanie wtedy prosimy kierować do autorów na pw.

Zamykam

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...