Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Poradnik dot. wklejania broni

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1). Włączasz WarRock` a

2). Włączasz Cheat engine 3.4 ( http://www.heijnen1.demon.nl/CheatEngine54.exe )

3). Wybierasz aplikacje(Mały komputerek w lewym górnym rogó CE)po wyświetleniu listy szukasz: WarRock.exe(na samym dole powinno być)

4). teraz tak:

a). Value Type: Text

cool.gif. Scan type: Search for text

5). Dane broni: tu wpisujesz kod y na bronie (jeśli np. chcesz ustawić famasa dla assualta wchodzisz do item shopu wybierasz postać assualta klikasz na 3 slot i wybierasz k2 tylko musi być pokazane że postać ją ma w rękach jęsli wybrałeś k2 to w pustym polu gdzie masz TEXT: wpisz kod przypisany k2 czyli DC02, dajesz potem first scan i po lewo w ramce pojawią ci się różne kody klikasz tylko na zielone kody (klikasz 2 razy lewym przyciskiem)po kliknieciu te kody pojawią się na dole w ramce i po tym w tej ramce masz obok kodów takie kwadraciki musisz je zaznaczyć i potem przejść do value w tejże ramce klikasz 2 razy na kod w tej ramce i zamiast DC02 dajesz DC04 klikasz ok i tak we wszystkich kodach w dolnej ramce)

6). Wyłączamy slot z dana bronią

7). Wychodzimy z servera i wchodzimy spowrotem

8). Otwieramy dany slot i z "standatdowych" broni wyłania nam się dana broń, wtedy ją wybieramy na dany slot!

9). Gramy i i się cieszymy nowymi broniami

http://img410.imageshack.us/img410/2828/beztytuucc2.jpg

tylko zielone!!!!!

UWAGA!!!!!

PO PODMIANIE BRONI PROGRAM BęDZIE CHCIAł TE PROCESY ZAPISAć NIE ZAPISUJEMY ICH

wejdź do wr i postępuj od 6 pkt.

tylko pamietaj, na figurce postaci musi miec w rękach broń którą zamieniasz!!!!!

Główne m24: DG05

PSG_1: DG01

Barrett_M82: DG02

AWM: DG07

AssAult:

2 slot: DB01

Desert: DB02

MP5K: DB03

Glock: DB05

Beretta_Dual: DB06

Główne K2: DC02

Famas: DC04

L85a1: DC05

Kałach: DC01

M4A1: DC03

Medic:

2 slot: DB01

Desert: DB02

MP5K: DB03

Glock: DB05

Beretta_Dual: DB06

Główne MP5: DF01

D_Scorpion: DF07

MP7a1: DF06

TMP9: DF04

P90: DF02

UZI: DF03

K1: DF05

Medic kit1: DQ01

medic kit2: DQ02

żeby nie dostać bana na CE trzeba mieć bypassy

bez gif.

Opublikowano

Cheat engine jest wykrywalny ale jest sposób by nie updeatować gry wiec gdy nie ściągnę updeata i wejdę do gry wykonując powyższą instrukcje będzie wszystko ok bez bana?

6214.jpg

http://www.plemiona.pl/1868083.html <--- Nowy 19 świat ruszył 26.05.08

2Pac- "Some things will never change"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano
nom wlaśnie wykrywalny podobno jest...

Nawet bez updeatowania gry?

6214.jpg

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

Zaraz sprawdzę bez updeatowania i dam wam znać

Edit:

Nie działa gra przy samym logowaniu się wyłącza

6214.jpg

Opublikowano

Ta, ta macie racje to jest undetected a jak dostaniecie bana to tylko albo przez Cheat engine albo przez jakiegos Admina

Ale czym wiecej osob bedzie mialo to wklejone, to albo jutro albo w czwartek wyjdzie update ktore to zapatchuje i bedzie dupa z wklejaniem broni wiec cieszczie sie dopoki mozecie ;p

Edit@ A postacie ktore to uzywaly oczywiscie beda zbanowane ;p

Opublikowano
Taa tylko szkoda ze juz ten update robią od 2 lat nie??

ta? pewnie znalazles artykul na mpcforum.com ? czy gdzies tam co gosciu mial na all slotach granaty i bylo to napisane 2 lata temu?

Opublikowano

lol ten sposob istnieje od 2 lat i juz wiele razy straszylli innych tacy jak Ty ze bedzie update i bany i wogóle...

@topic

wreszcie zadzialalo o_O za 3 razem bez bana (bronie l85,mp7a1,awm ^^ 2 slot mi nie chce dzialac)

Opublikowano

On wcale nie jest wykrywalny ja dziś już chyba z 5 kont wkoleiłem na nie bronie i ani razu nie dostałem bana. Jeśli nie umiecie go poprawnie używać to nie używajcie, może bany są spowodowane waszymi antywirusami

Opublikowano

Ja tam caly czas wkleja i niemam zadnego bana na accc. Jak komus sie nieudaje wklejac to ja to zrobie ale za 5* gg:7398798 tylko wklejam jak mam czas.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

Opublikowano

Wie ktoś może jaki jest nr broni colt?

6214.jpg

Opublikowano

DB01 to colt xP

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

@ Kasta

Ładny spam . Nie możesz wszystkiego w jednym poście napisać??

@Topic

A Jak zrobić coś na 5,6,7,8 slot?? Dam 5* za pomoc

pozdro

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Próbuję dojść do tego jak zrobić broń w Art Money, jak się uda to dam edita.

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

Po kilku godzinach ban ;/

Sprawdzalem na 4 kotach i to samo

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Jaki problem zróbcie sobie nie wykrywalnego CE

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja mam zrobione bronie za pomoca CE i nie mam zadnych kickow ani banow.

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

Czy takie trudne w settings jest zmienienie na gh? Po tym juz nie bedzie wykrywalne:P

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...