Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba :P Wbijać

Rizzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry detox, ale naprawdę nie wiem gdzie to napisać.

Taka jest sprawa:

Niechcący podmieniłem orginalne maplestory.exe z takim z prywatnego serwera.Teraz nie mogę zpatchować Maple do v0.54 ( czytaj: Nie mogę zagrać na localMS ...) Mógłby zuploadować mi ktoś MapleStory.exe z GMSA?

( Prośby problemy, pytania są ,,WSZYSTKO DOTYCZĄCE HAKOWANIA'' a to nie jest związane z hakowaniem, hmmm najwyżej 40% dostane :-( )

BOŻE! Czy naprawdę tak trudno zuploadować plik który waży niecałe 5 mb? :/

Opublikowano

Sorry za double posta, ale muszę jakoś zwrócić uwagę ....

Czy tak trudno zuploadować plik który waży 5mb T_T?

Opublikowano

Więc tak :

MapleEuropeLead :

Cytat Detox :

Od dzisiaj(tj. 30.04.08) wszystkie tematy typu "pomocy" będą nagradzane warnem 40% oraz kasacją wątku, nawet bez jego czytania. Macie od tego wątek "Prośby, problemy pytania.". Mam już dość tego, że syficie w Maple. Chyba wyraziłem się jasno.

oraz :

-bezsensowny temat zabronione

- double post

Pawel27 :

2. Każdy plik wysyłany na forum, MUSI być wcześniej przeskanowany skanerem online na stronie http://virusscan.jotti.org/. Wyniki skanu należy zamieścić w treści posta w postaci screenshota z załączonym plikiem.

dziękuje ja bym dala po 20% powełek ,a MapleEuropeLead 40%

Pozdro

signaturemadziadw5zt6.jpg

Fajne jest pomaganie innym ,ale nikt tego nie docenia :(

Opublikowano

@up

A ty znowu! To ty powinnas dostac 100%, nie jestes moderatorem wiec badz cicho, nie odzywaj sie w takich sprawach, Detox wie co ma zrobic w takiej sprawie.

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

@Up zgadzam sie z toba..

@up2 za bardzo lizesz dupe Mersi...znowu... ty nie jestes od sadzenia od tego sa Moderatorzy i Admini wystarczylo by jak bys zlozyla reporta a nie odrazu pisala ile bys dala temu..a ile tamtemu Boze ale to wkur******* odpusc se JUZ MOZE CO ! ?

@Topic:

Trzeba to bylo napisac w Prozby,problemy,Pytania wiec pewnie dostaniesz warna 40% od Detoxa

Opublikowano

jejeje kltos nareszcie zauwazyl ze komus wazelina z nosa leci widze ze jednak nie wszyscy to takie placki chcace polizac :]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

#1 Zrobiłem double post żeby odświeżyć temat (50 vievsów i nikt nie odpisał =,=)

#2 PPP (prośby pytania problemy) są ,,Wszystko odnośnie hackowania'', ale jeżeli detox i wy uważacie że problemy z clientem podchodzą pod hackowanie ...(sorry jeżeli kogoś obraziłem xD!)

#3 Mersi naprawdę mnie wkur*iasz, moge dostać 40% ale to nie Twoja sprawa! (Przestań ssać detoxowi dupę.)

#4 Od wczoraj jakoś nie dostałem warna (Może detoxa nie ma czy coś ;p)

#5 na PPP i tak nikt by mi nie pomógł =,=

• Dodaj nową pozycję...