Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]war Rock Philippines Ver.2.0 Rejestracja + Download

Edek Skarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Chciałbym wam przedstawić rejestrację i download gry.

Zaczynajmy!

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->1.Rejestracja<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

Aby się zarejestrować wchodzimy na stronę: <!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->hxxp://accounts.amped.ph/Register.aspx<!--colorc--></span><!--/colorc--> (xx=tt), uzupełniamy szablon:

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Email:<!--colorc--></span><!--/colorc--> Podajemy email na jakim konto zostanie zarejestrowane

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Username:<!--colorc--></span><!--/colorc--> Wpisujemy nazwę użytkownika

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Password:<!--colorc--></span><!--/colorc--> Podajemy Hasło

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Confirm Password:<!--colorc--></span><!--/colorc--> Powtóż hasło podane pole wyżej

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->7 Digit PIN:<!--colorc--></span><!--/colorc--> Wpisujemy siedmio cyfrowy PIN na pomarańczowej klawiaturze pod polem

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Secret Question:<!--colorc--></span><!--/colorc--> Czyli sekretne pytanie, wybieramy

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Answer:<!--colorc--></span><!--/colorc--> Odpowiedź na powyższe pytanie

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->2.Download<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

Aby pobrać pełnego klijęta ważącego 693 mb należy wejść na stronę: <!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->hxxp://warrock.amped.ph/portals/0/downloadpage.html<!--colorc--></span><!--/colorc--> (xx=tt)

następnie kilknąć przycisk: <!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->Download Full Client<!--colorc--></span><!--/colorc-->

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->3.Zmiana PROXY<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

Aby się zalogować należy zmienić proxy na filipinskie, oto link jak to zrobić:

<!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->hxxp://www.youtube.com/user/Trebusik#p/u/6/-zlvW4IVmTQ<!--colorc--></span><!--/colorc--> (xx=tt) <= by Trebusik

Film przedstawia zmianę na chinskie proxy, lecz my zmieniamy na filipinskie więc aby wyszukać proxy wejdźcie tutaj:

<!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->hxxp://www.xroxy.com/proxy-country-PH.htm<!--colorc--></span><!--/colorc--> (xx=tt)

pragnę dodać iż na WR PH jest więcej broni, map, i obiektów typu: helikoptery, samoloty itp.

To na tyle jeżeli taki poradnik był, przepraszam, a jeżeli wam się podoba prosił bym o podklejenie. Wszelkie błędy w pisowni prosił bym zgłaszać na PW, pisałem szybko i mogłem coś pomylić.

<!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Pomogłem?? Daj 5! <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

@Edit: Poprawki wizualne

@Edit2: ZAL 0 pochwal

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Jeżeli chodzi o warrocka to jestem niesamowicie "zielony". Grywam sobie od czasu do czasu i denerwuje mnie to, że trzeba wykupić pewne konta premium, zeby sobie pograć wszystkimi broniami. Dlatego ucieszyłem się jak przeczytałem ten topic, że można sobie pograć na innym serwerze w tego warrocka, i że łatwiej jest tam o bronie. I tutaj zadaje moje pytanie. W jaki sposób mam sie połączyć z tym serwerem, aby na nim pograć. Przeczytałem wyżej o jakiś proxach. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak ja mam to zrobić? Z góry thx

Opublikowano

wie już ktoś czy to działa ?

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

A ja natomiast mam problem z proxy. Robie tak samo jak jest na tym filmiku i za każdym razem ponosze kleske. Wychodzi mi testing failed. Probowalem juz każe z tych adresów proxy ale nie działa. Czy mógłby mi ktos pomóc??Z góry dzięki

Opublikowano

A jeśli chodzi o version.ini to takiego problemu nie miałem, więc nie mam jak ci pomóc ;( Przykro mi.

a mozesz odszukac z twojego wr ph ten plik i wrzucic go na speedshere

Opublikowano

Dzięki;)

A jeśli chodzi o version.ini to szukałem go ale go znaleść nie mogłem, jak wiesz gdzie jest to powiedz:) zobaczę ile waży i postaram się go wrzucić na neta:)

on jest odrazu jak wchodzisz do folderu to jest plik tekstowy z takimi śrubami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...