Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na Ktorych Servach Warto Grac?

Skiron

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Możesz również spróbować globali poza isro, zawsze za pierwszym wbijasz. Na sjsro old wbijasz za pierwszym z tego co piszą.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
Apollo

Jeśli ktoś już podał taką propozycje to niema co maglować jej poraz kolejny. ;]

Opublikowano

Najlepiej na najnowszym bo nie ma jeszcze duzo high lvli i malo kto ma suny albo jakies wyj**ane w kosmos itemki, tyle ze malo slotow na serwie, hmm i moze jeszcze Aleksander \ Mars tam bardzo dobrze mi sie wbija (w miare szybko) i nie polecam ci Babela, Athens, Xian, nie da sie wbic i kazdy ma 100FF xD

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Najlepiej na najnowszym bo nie ma jeszcze duzo high lvli i malo kto ma suny albo jakies wyj**ane w kosmos itemki, tyle ze malo slotow na serwie, hmm i moze jeszcze Aleksander \ Mars tam bardzo dobrze mi sie wbija (w miare szybko) i nie polecam ci Babela, Athens, Xian, nie da sie wbic i kazdy ma 100FF xD

Na Alexandrze ci nie polecam grać 10h+ wbijania.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Racja , po prostu serwery typu NEW (oprócz helios xD) . Krótko się wbija i mało high-lvli możesz coś znaczyć w grze nie to co na starych servach gdzie postacie nic nie warte (allegro i wymiany na inne servy) . NA starych się długo wbija i lvl nic nie znaczy więc TYLKO new ... no i tak na dobrą sprawę to trzeba się wyfarmić , a jak nie masz z kim to trzeba się pałętać na taxi na ongach itp ... nie polecam ; ) najlepszy serwer typu new + znajomi na tym serwie

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Vsro albo SJSRO OLD. Ja gram na vsro i jest zajebiście. Wietnamczycy robią taxi na ongach za free. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Możesz również spróbować globali poza isro, zawsze za pierwszym wbijasz. Na sjsro old wbijasz za pierwszym z tego co piszą.

nie prawda ;)

a na iSro nie gram więc Ci nie powiem

-vsro ;]

b577e893e102f.png

Opublikowano

Ja polecam Serwer:

1. Pluto

2. Hera

3. Apollo

Na te serwery wbijam co najmniej półtorej godziny

Opublikowano

Polecam ci Ecsro Public są lagi 10sec ale za 1 razem sie logujesz

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Admin Cienia
Opublikowano
a ja za pierwszym wbijam na Odin jak mam premke

No to sprytny jesteś. Co do tematu to dodam że na każdy global oprócz isro wbijasz za pierwszym, proponuję csro.

Opublikowano

moze nie wiem gdzie na isro mozna wbic szybko ale definitywnie odradzam Tibet :)

logowanie potrafi trwac 12 godzin po czym wyłączam komputer i nastepnego dnia nie mam checi zeby go wlaczyc :|

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

jak na isro to tylko te new a tak to ci proponuje csro albo poczekać na thaisro

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...