Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Linki Do Chinskich Filmikow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

natknalem sie na bardzo fajne historyjki chinczykow, dotad mialem ich troche za ufoludkow , bo nie widziale zadnych filmow z chinczykami po chinsku i te ich krzeczki , jak oni ta czytaja . Ale natknalem sie na super filmiki z chinczykami , w tym teacie wklejajcie linki do super chinskich filmikow , skeczy itd, admina bym prosil o zmienienie forum i czcionki na chinskie , zeby byl lepszy klimat. Albo niech ktos zalozy forum lub jakis serwis z tymi chinskimi filmikami bo sa zajebiste. Prosze tu macie jeden

widac ze oni tez maja zarcie w takich samych pudelkach , i wszystko tak samo, i jeszcze ta panienka tez jest sexy.

Szukajcie i wklejajcie jakies tu filmiki , a pozniej szorganizujemy jakis zjazd czy maraton filmowy w Warszawie lub Wroclawiu , na ktorym beda prezentowane chinskie filmiki .

mam 15 lat i chcialbym sie uczyc chinskiego , a wszystko zaczelo sie od metina.Pozdrawiam wszystkich chinczykow !!! PEACE

Opublikowano

jak tak kochasz chinoli zaloz sobie swoje forum .

ten metek juz ci do konca w glowie po przewracal :D

@zal mi goscia spam i report leci

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...