Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] Cheat Master i aktualizacja gry

lodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak pewnie zauważyliście, dzisiaj w nocy (09.04.08) nastąpiła aktualizacja na globalu. Aktualizacja objeła zarówno główny plik main.exe jak i pliki od game guarda, tym samym Cheat Master 2.0 przestał działać na serwerze globalnym Mu Online. Nie planuję na dzień dzisiejszy rozwoju Cheat Mastera, w związku z tym pragnę Wam podziękować za wielomiesięczną współpracę i mam nadzieję, że z zadowoleniem będziecie wspominali expienie na Autokillu mojego autorstwa.

Pozdrawiam.

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Opublikowano

cytat jednego z forumowiczow

A wczoraj właśnie dostałem CM'a, eh...a bym sobie teraz przymucił tongue.gif

Jak gadałem z Lodim, zanim kupiłem CM'a to mówił, że jak nie będzie chciał działać CM czy coś w tym rodzaju, to zrobi coś, że będzie działać i nie będzie trzeba było płacić, rzecz jasna jeśli go kupiłeś tongue.gif[

powiem cos od siebie ludzie płacili dużo kasy za to i nagle nie ma CM. Pisałes kiedys że Płacisz za CM = Support i Aktualizacje, jakoś tego nie było płaciliśmy za CM 1.0 była aktualizacja na 1.2 ok zgodze się miało być za free CM 2.0 ale jednak zażyczyłeś sobie zapłaty wiekszość zgodziła się i zapłaciła z myslą ze bedą jeździć sobie na CM a tu lipa.... Jak byś chciał lodi to napewno byś zrobił na nowo to, jednak wziełeś kase dałeś cm i nic wiecej nie zrobiles. Tyle odemnie cya mam nadzieje ze lodi zmieni zdanie bo to co robisz jest nie uczciwe. Miała być aktualizacja bez zaplaty a tu hoy nie dziala to spierdalac & thx za kase :) Kokosz sam mówil ze te forum jest od tego aby pomagac w rozwiazywaniu problemów i jak nie działa CM to spróbujecie cos zrobic ehhh

cya and gl

The End

Opublikowano
To wypowiedz jednego z forumowiczów...

powiem cos od siebie ludzie płacili dużo kasy za to i nagle nie ma CM. Pisałes kiedys że Płacisz za CM = Support i Aktualizacje, jakoś tego nie było płaciliśmy za CM 1.0 była aktualizacja na 1.2 ok zgodze się miało być za free CM 2.0 ale jednak zażyczyłeś sobie zapłaty wiekszość zgodziła się i zapłaciła z myslą ze bedą jeździć sobie na CM a tu lipa.... Jak byś chciał lodi to napewno byś zrobił na nowo to, jednak wziełeś kase dałeś cm i nic wiecej nie zrobiles. Tyle odemnie cya mam nadzieje ze lodi zmieni zdanie bo to co robisz jest nie uczciwe. Miała być aktualizacja bez zaplaty a tu hoy nie dziala to spierdalac & thx za kase :) Kokosz sam mówil ze te forum jest od tego aby pomagac w rozwiazywaniu problemów i jak nie działa CM to spróbujecie cos zrobic ehhh

cya and gl

Forum ma pomóc poprzez wymianę informacji pomiędzy ludźmi. Nie jest dla dzieci neo, nie jest targowiskiem. Nikt Wam nie kazał kupować cheata. Doskonale znaliście ryzyko, jeśli nie to od razu Wam wlepie bana, bo pożytek z Was żaden na forum.

Opublikowano

Ale bez przesady ;/

pograłem na nim jakies 20 min ;/!!! co to ma byc? kolo fortuny?

rozumiem ze moga go zablokowac ale lodi napewno jest wstanie go naprawic ;/

Opublikowano

Dobra kokosz zgodze się ale lodi sam wyraźnie pisał ze jak kupisz cm on bedzie robił co w jego mocy zeby czit nadal dzialal tyle odemnie nie wypowiadam sie bo nie chcem bana........

The End

Opublikowano

Przecież to było wiadome, że kiedyś Cheat przestanie działać. Tylko Ci co kupili dajmy na to Cheta 2 dni temu co mają począć ?

Opublikowano

A co wy się dziwicie??Sama nazwa wskazuje że jest to forum dla oszustów (MPCFORUM = Multi Player Cheat Forum) i co wynika z nazwy wielu graczy zostało oszukanych :O zresztą grając w tą grę powinniście już przywyknąć do oszustw :lol: poczynając od GMO support a kończąc na osobach takich jak Lodi sam kupiłem pierwszą i drugą wersję CM i to na dwa kompy i pamiętam dobrze co mówił Lodi dziwię się tylko administracji tego forum że każdą próbę oszustwa (eg. hack z keylogerem) dezintegrują w zarodku a tymczasem mają oszusta w swoich szeregach i nic z tym nie robią...żenada...

może nie są lepsi od niego? Bo co to za administracja co nie potrafi zrobić porządku we własnym ogródku??

a jeszcze jedno

Witam,...

...pragnę Wam podziękować za wielomiesięczną współpracę ...

jaką współpracę?? Z tego co wiem współpraca polega na działaniu obustronnym więc o żadnej współpracy mowy być nie może bo żadnej pomocy ze strony Lodiego też nie było...No comment

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
A co wy się dziwicie??Sama nazwa wskazuje że jest to forum dla oszustów (MPCFORUM = Multi Player Cheat Forum) i co wynika z nazwy wielu graczy zostało oszukanych :O zresztą grając w tą grę powinniście już przywyknąć do oszustw :lol: poczynając od GMO support a kończąc na osobach takich jak Lodi sam kupiłem pierwszą i drugą wersję CM i to na dwa kompy i pamiętam dobrze co mówił Lodi dziwię się tylko administracji tego forum że każdą próbę oszustwa (eg. hack z keylogerem) dezintegrują w zarodku a tymczasem mają oszusta w swoich szeregach i nic z tym nie robią...żenada...

może nie są lepsi od niego? Bo co to za administracja co nie potrafi zrobić porządku we własnym ogródku??

Na prawdę liczyłeś na support forever za 100 zł ? Po prostu brak mi słów na te małolaty :)

Opublikowano
Na prawdę liczyłeś na support forever za 100 zł ? Po prostu brak mi słów na te małolaty :)

nie liczyłem na support forever ale liczyłem na jakikolwiek support którego nie było "at all" bo zaraz po zakupie Lodi wypinał się do ludzi dupą a i jeszcze mogę ci zagwarantować że jestem sporo starszy od ciebie i nie pisze się "na te małolaty" tylko "na tych małolatów" bo nie piszesz do dziewczyn tylko do ogółu no ale jaka administracja taka gramatyka...

ed:

chcesz jeszcze podyskutować czy może dostanę bana? ^^

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

moje zdanie. kupiłeś CM'a na swoje odpowiedzialność a zrobienie nowego CM'a pod globala to dużo wysiłku i pracy... ciekawi mnie jedno jak wy byście zrobili taki program który wam by zajął xxxx czasu to byście go sprzedawali za taka niska cenę! przez CM'a sie dorobiliście a bez wątpię żebyście sie dorobili czegoś takiego... Jeszcze powinniście lodiemu nogi całować ze zrobił taki program i go sprzedawał.....

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

moje zadanie jest podzielone :) niechce wchodzić w zatarg w administracją,ale niechce też pisać komplementów żeby się podlizać..

Sam kupiłem CM 1.0 i 2.0 (i to nie za 100zł jak napisał bodajrze Kokosz tylko za 200zł) i prawie niczego się nie dorobiłem gdyż dostałem bana-lecz to nie wina autora heata..przyznaje troche racji Lodiemu,który sporo się napracował i sprzedawał CM-a stosowanie tanio-lecz powinien zwrócić pieniądze chociaż tym któży kupili hacka w ostatnim tygodniu..ja się swoje nagrałem,większość kupujących też,niektóży nawet wynieśli z tego nie tylko lvl w grze ale i korzyści majątkowe...

pozdrawiam wszystkich któży kupili CM-a i życze powodzenia w grze :) pozdrawiam takrze Lodiego i życze by nie było przeciw niema żanych pozwów :)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

daj mi jego gg na pw sie okaze :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Kurde... Ażem się nagrał, aż jakieś 2-3h ;<

Na nst. raz nie wydaję pieniędzy... bo znowu jeszcze coś się zwali i ch...

Mam nadzieję, że jakoś da rade się zrobić, szybko i bez problemowo, żeby chociaż działał do nst. Uptade'a.

Zostaje tylko czekać i mieć nadzieję.

Fuck now, surfer later

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...