Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Skrypty Waypointy [pack]

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto zestaw waypointów do TibiaBot NG:

http://www.speedyshare.com/482425233.html

Skan:

zxzxzxms0.png

Metoda uruchomienia:

Uruchamiamy TibiaBot NG --> Tools --> Cave Hunting --> W polu Waipoints klikam PPM --> Load.. --> Wybieramy plik z Waypointsami

Wszystkie waypointy nie są moje, choć znaczna ich część zrobiona została przeze mnie.

To jest ukryta treść, proszę

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@lucass: tylko, że tam za naprawdę dobry skrypt autorzy zwykle żądają pieniędzy w Tibi albo na prawdę, za darmo są tam tylko przeciętne waypointy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam problem daje load załadowało i włączyłem bota i cala robota na marne bo wszystko wyłączyło (tibie i NG)

TrueBIader-Pacific.pngbeznazwyxz0.gif

28357.gif

28918.png

Opublikowano

@ Sir Demon: Patrz 2x up

@Topic: Niedługo dodam 2 paczkę, a propos można też składać prośby o konkretne Waypointy(mapka miejsca do którego mam zrobić waypointy)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szczerze najlepsze są waypointy które robi się samemu, ma sie pewność ale przejże tego packa w wolnej chwili ;)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

up: tzn. na czyms bys chciał expic, jaka profesja i lvl. Bo bez tego ani rusz. Jak napiszesz to zrobię ci te waypointy...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przeciesz wayponty samemu nie jest trudno zrobic :P z 1h i masz zrobiony skrypcik na pare dni ;]

Opublikowano

O boże co za troll, a raczej noob... ty nawet nie znasz elementarnych rzeczy związanych z grą w Tibię... pierw prosisz o cos co jest praktycznie niemożliwe, później zalewasz mnie prosbami o co innego i równie dziwnego na PW... pierw poznaj podstawy Tibi, a później tu wróć...

EXPmIpC.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej lord makin pomoz jak daje to co napisales u gory to to tak jakby sie przesuwa ale moja posatc stoi w miejscu jestem na roku i odczytalem ROOK i dalem Rats zaznaczylem cave hunting odczytalem i on stoi w miejscu co mam zrobic zeby sam expil

Opublikowano
ej lord makin pomoz jak daje to co napisales u gory to to tak jakby sie przesuwa ale moja posatc stoi w miejscu jestem na roku i odczytalem ROOK i dalem Rats zaznaczylem cave hunting odczytalem i on stoi w miejscu co mam zrobic zeby sam expil

juz wszystko mi dziala tylko ze jak expi nieziera itemow tylko zabija da sie zrobic ze ebdzie zbierac itemy?

Opublikowano

@ up:

W opcji Cave Hunting masz dwa okienka. W pierwszy wladowujesz waypointa a w drugim musisz wybrac co bedzie lootowac i zaznaczyc pod tabelke napisz LOOTING. I lootuje : )

Opublikowano

ok juz dziala/ Lord makin moglbys mi zrobic waypointa zeby na rotwormach knight skilowal zeby tylko 2 bily w thais z gory dzieki

Opublikowano

@ up:

Wiem ze prosba do Lorda Makina...

Przeciez nie ma co ustawiac waypointa do skillowania! Wlaczasz opcje ATTACK MONSTERS i wszystko gra.

Opublikowano

ale kurde chce zeby siedzial w miejscu a nie biegal zaqnim i zabijal chce zeby rot siedzial w koncie no i bym sobie skilowal a i lord jak moglbys zrobic waypointa zeby moj knight biegal i zabijal roty i orcki w thais z gory dzieki przyda mi sie

Opublikowano

Duda: Nie myl skryptów z waypointami... Wrotek pisze skrypty, napisz w jego temacie prośbę , żeby napisał ci skrypt do skillowania na rotwormie... a waypointy są po to aby cavebot poruszał się według nich...

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...