Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwy Sposób Na Zarobek

zalmimoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprostszy sposób na zarobek:

1.Wbijamy30-40lvl. (najlepiej sura bm, albo archer, ale przy innych postaciach powinieneś też sobie poradzić)

2.Idziemy do M2, do tzw. "kapitanów" i szukamy "Best. Kapitan"

3.Zabijamy go i bardzo czesto dropi z nego kamien duchowy.

4.Kamien sprzedajemy innemu graczowi w zalezności od serwera za 4-6kk.

I oto prosty sposób na zarobek na Metin2 PL bo na serwerach prywatnych nie jest to opłacalne. Ja zarobiłem na nim około 15kk w przeciągu 4dni. W 1 dzien zabijam około 20 kapitanów i wylatuje ze 2-5 kamieni.

Zaznaczam ze nie zkazdego kapitana dropi Kamien duchowy ale cierpliwość sie opłaca.

Poradnik w całości ode mnie.

Licze na kilka 5*

Prosze Moda o podpięcie

Zrobiłem osobny temat bo tamten miał niestosowną nazwe xD Ale podam do niego link, bo są w nim podpowiedzi innych forumowiczów.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=69997

xxx

Opublikowano

nigdy nie gralem sura. bm to jest jakiej mocy? jakim isc buildem i jakie skile ladowac zeby byl dobry do tego dropu? a tak woogle czemu sura? zawsze do dropu robili mentala woja.

Opublikowano

Mi najczesciej sura Bm dropil FMS a wojo body to zalezy w jakie skille idziesz i nawet na 36 wydropisz ribka ale musisz miec 3 stronne na m xD

icecubea.png

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że z Best Kapitanów może dropnąć Kamień Duchowy. Na szczęście obecnie gram surą, więc może się uda coś wydropić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...