Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KONKURS NA CHEATA _VIPA

musiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał byś wejść do 20 szczęśliwców którzy zgarną vipa napisanego przez Owl(LINK)? Nic prostszego możesz to zrobić właśnie dziś. Napisz wypracowanie, na temat "Dlaczego to ja mam właśnie dostać vipa". Na zgłoszenia czekamy do 7 kwietnia. Wasze wypracowania prosimy zostawiać w tym temacie. UWAGA JEŻELI KTOŚ NAPISZE TUTAJ POSTA W KTÓRYM NIE UMIEŚCI SWOJEGO WYPRACOWANIA POSYPIE SIĘ WARN.

Z poważaniem Moderatorzy działu War Rock, Owl&Musiak

2 Nagroda - wstęp do działu private

//Oczywiście jeżeli wypracowanie mi sie spodoba to wpisuję osobę na listę już teraz

Owl

Musiak:

Te osoby które są na liście to już nie piszą

Amidamaru usunąłem wszystkie posty napisałem ci na pw dlaczego nazwałem ten temat tak

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

"Dlaczego to ja mam właśnie dostać vipa ?"

Uważam, że ja powinienem dostać Vip Hacka, dlatego, że niedługo są moje urodziny, a dokładniej drugiego kwietnia, co byłoby świetnym prezentem na moje urodziny, jestem uczciwy, co mogę umotywować tym, że zostałem jednym z nielicznych beta testerem nowego cheat'a produkcji astrogod'a na serwery prywatne do MuOnline, a na dodatek został on udostępniony, lecz nie przeze mnie, co potwierdza fakt, że jeśli dostanę Vipa nie oddam go nikomu. Kolejnym argumentem jest to, że byłem osobą, która nie pisała: plix,plax,daaaj,Pr0sE CiĘ o Vip'a, nie spamowała na PW i gg. Uważnie przyglądałem się dyskusji, a jak była potrzeba to odpowiadałem na pytania innych podczas nieobecności Owl'a. Przyznaję nie wrzucam tutaj hack'ów z powodu tego, że nie szukam ich, zdaje się na innych i sugeruje się opiniami innych z lekkim przymrużeniem oka co do niektórych osób. Jeśli nie dostanę cheat'a nie będę płakał, prosił, błagał, tylko przyjmę to do wiadomości, że widocznie tak miało być. Nie jestem idealny, lecz uważam, że powinienem dostać hacka, a swoją motywację do tego przedstawiłem powyżej, lecz nie mi o tym sądzić.

Pozdrawiam.

marysiuuuqa0.jpg

Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni.

Opublikowano

Dlaczego Ja

Powinienem dostać Vipa ponieważ rozwijam się na forum zaczynm robić hacki ale nie daje ich bo mają tylko parę funkcji ale za jakiś miesią extra będe robił i proszę dajcei mi vipa jestem odpowiedzialny pełen zapału i energi!

Po co więcej pisać

Musiak:

Czekam na bardziej wyczerpujące wypracowanie

//Zanim napiszesz,że robisz własne cheaty wrzuć jakiegoś swojego żeby było wiarygodnie

Owl

Opublikowano

Hmmm dlaczego ja

Może jestem nowy na forum ale to nie znaczy że jestem nubek i inne temu podobne .

W warrocka gram bardzo długo od pierwszej bety prawie że zamkniętej dla innych (może to śmieszne dla was i nie wierzycie ale to prawda.) grałem kiedyś do skilla i innych bajerów , gdy dostałem bana zrobiłem przerwę od International version w tym czasie pykałem w warrocka koreana lecz to nie to co nasz wr . po 2 miesiącach powróciłem , a że mam dużą znajomość w warrocku to szybko nabiłem stracony lvl obecnie mam 39lv.

Lecz kończę z tym i powoli gram 4 fun . VIip cheata nie będę go rozsyłał innym i wystawiał na inne forum (znam tylko to jedno i chyba dobrze że to jedno xD) no to chyba koniec , widać było że nie spamowałem w temacie tylko czytałem

pzdr 52hans ^^

Opublikowano

hmmm dlaczego ja??

Chciałbym dostać vipa ponieważ jestem cały czas aktywy na stronie www.mpcforum.pl ale bardzo czesto na dziale warrock.Bardzo chciałbym dostać tego vipa

Opublikowano

"Dlaczego to ja mam właśnie dostać vipa ?"

Dlatego ze jestem uczciwy, lubie to forum,pomagam tu,robie hacki tylko narazie testuje,nie spamuje,jestem mily dla innych.

Ja nie pisze np . pls daj hacka itp podobne jak up zrowumie jak nie dostane (musiak wie za co xD)

Pzdr for All !! !!

Opublikowano

A ja chcial bym dostac vipa poniewaz siedze juz troszke czasu na forum mam troche postow nie spamuje udzielam sie niekturym osoba i pomogam.

Opublikowano

Eh co ci będe słodził.Z filmika na youtubie http://pl.youtube.com/watch?v=xfga-VdcVgc , widze ze hak jest dosyć dobry.Nie będe cię błagał na kolanach i pisał postów ala

-Uważam, że ja powinienem dostać Vip Hacka

-Chciałbym dostać vipa

Powiem ci poprostu że widać że napracowałeś się nad tym hakiem i że doceniam to że chcesz się z innymi nim podzielić.Był bym bardzo szczęśliwy gdybyś dał

go do wyprubowania mojej skromnej osobie;)Jednak jeśli nie znajde się na tej liście 20 happy nie bede miał do ciebie zalu to ty stworzyłeś ten hak i ty masz Licencje;)pOZDRAWIAM I żYCZE mIłEJ gRY:p.Może kiedyś się spotkamy

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

LOL co wy wogole robicie??

Czytaliście tytuł?? TO miało być opowiadanie czemu macie dostać VIPA od OWL, a nie gadanie o swoich hackach, i pisanie ja chciałbym bo costam. Jedyne jakie tu jest opowiadanie to od maly1920. to co ma w cytat.

• Dodaj nową pozycję...