Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] [priv] Kalonline Protected By Gbl? Nie Dzialaja Hacki? Teraz Wyłączenie Gbl To Juz Nie Problem :)

fifazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz problem z hackami na zabezpieczone serwery GBL? Jezeli tak to ten tut jest dla Ciebie :)

1. Otwórz folder z Kalonline.

2. Otwórz plik 'uprot.ini' notatnikiem.

3. Wykasuj wszystko z niego. Ma być to pusta strona notatnika. Zapisz ten plik oraz zmien jego wlasciwosci (pklik na plik wlasciwosci i na samym dole) na ' Ukryty " Oraz ' Tylko do odczytu' (muszą być zaznaczone ptaszki)

4. Usuń plik 'uprot.dll'

5. Skopiuj jakąś bibliotekę *.dll i zmien jej nazwę na "uprot.dll" oraz zmien jej wlasciwosci na ' ukryty ' oraz ' tylko do odczytu '

6. Uruchom updater. Moze wywalic ze nie moze sciagnac pliku 'uprot.ini' zignoruj to i wystartuj grę.

7. No i baw się :) stare CE działają inne stare hacki działają oraz WSZYSTKIE ZBANOWANE KONTA PRZEZ GBL ZOSTAJĄ AUTOMATYCZNIE ODBANOWANE !!!!

(opcjonalnie nie trzeba wykonywać kroku 5)

Opublikowano

Ja własnie sprawdzałem na fusionie i w launcherze pojawia sie komunikat że nie można ściągnąć uprot.dll po zamianie byle jakiej dll na to uprot

Mariuszw13.png
Opublikowano

gdyby tAK bylo to kazdy by vitovał.

a nawet sprawdzałem na canajuanaqc najstarszy server ktory dziala non stop i nic;p

a fusion jest zwalony serv mam konto do oddania warte wszystko z 500+ gb

Odane by : CrypS

Powróciłem.

I zamierzam Kontunułować pracę Tutaj!

Counter-Strike ====>

Opublikowano

Świetnie, dzieki tobie zaliczyłem free bana by gbl ;| nie wyskakuje że nie może sciągnąc pliku uport.dll

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...