Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:) Mam problem z sbot-em loguje się do gry pięknie elegancko (bez Log12tool) i po około 1h expienia nagle mimowolnie wyłącza mi clienta silka i włącza tryb clientless:( za jakie grzechy

Pomóżcie jeśli ktoś wie dlaczego się tak dzieje (a dzieje się tak od dzisiaj wcześniej chodził bez zarzutów) :(

@ja nie mam premki i często chodzę do pt ale jestem tam afk dlatego mi to przeszkadza bo czasem trzeba iść do innego pt czy zostaje masterem albo zmieniamy spot bo jest już ekipa na 95lv mobow i co ja mam wtedy zrobić :(

I Just Haven't Met You Yet With My Love

Opublikowano

Też zauważyłem coś takiego u siebie ,sam nie wiem dlaczego.

Wsumie mi to nie przeszkadza bo i tak mam premke wiec jak cos trzeba to wbijam.

Ankimone.pngXv_HM_vX.pngMagicMusic.png

bowd10sox.gif+suncq7.gif=serducho.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Ja zauważyłem gdy to gdy nacisnę jakąś kombinację klawiszy, może mi się to wydawać lecz akurat w tych momentach zawsze coś robię.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mi sie tak zazwyczaj zdarzalo poprzez zaduze zuzycie pamieci-komp nie wyrabial > czesto np jak mialem tp do miasta to przechodzil w stan cl'a ;) moze to samo macie :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc to i ja zwykle coś klikam ale to nie zawsze czasem po prostu przychodzę przed kompa myślę że mi się wyłączył silk ale widzę na sbocie ze dostaje exp normalnie mi tam chodzi czyli clientless. Przeciążenie mojego komputera bardzo możliwe ten gruchot ledwie dyszy ale dlatego wyłączam wszystko wiec nie powinien być przeciążony owszem czasem przeglądarkę sobie włączę i wtedy po jakimś czasie się przełącza z tym że czasem odpalę go normalnie bez niczego oprócz sbota i clenta nawet gg wyłączę :(

Proszę nie zamykać tematu może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?? w opcjach sbota na pewno nie ma czegoś takiego?? możliwe że coś zaznaczyłem nie tak. Dzięki

Opublikowano

I to all co może być powodem tego przeskoku na clientless?? :) to teraz napiszcie jak temu zapobiegać chodzi mi o "sbot sam sie przelacza gdy mamy np crash silka wtedy automatycznie na cl idzie " da się tak po za ?? dzięki za odpowiedz (RAM sobie dokupię jak coś bo mnie licho bierze)