Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ijji hak z 1hit kill dla znudzonych biciem bossów

Gość Akurat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link: http://rapidshare.com/files/101652306/system.rar.html

Funkcje:

-Quest god mode

-apteczki leczą 150 hp i ap

-no knock back

-nie ma cenzury

-dagger 9999 atk i 9999 range w questach!!! z jedną wadą, żeby działał musicie wejść na questa z kumplem, który też ma ten system inaczej będzie was wyrzucało do lobby (Super Quester oryginalnie Rusty Dagger 20 bounty w sklepie)

Opublikowano

tak wogole co trzbea zrobic z tym plikiem? i co on konkretnie robi? <-- wiem ze glupie pytania, ale ja wczoraj zaczelem grac ;d (juz 7 lvl ^.^)

Opublikowano

Wszystko fajnie... tylko napisales ze jesli chce grac z kumplem to obaj musimy to miec. A jak chce grac sam to czemu do lobby mnie wywala ?

Opublikowano
Wszystko fajnie... tylko napisales ze jesli chce grac z kumplem to obaj musimy to miec. A jak chce grac sam to czemu do lobby mnie wywala ?

Nie zrozumiałeś mnie, chodiz o to że MUSISZ być z kumplem, który też ma ten system inaczej zawsze będzie cie wywalało. Sam na tym haku też możesz grać, ale bez super questera. Przy okazji kumpel też musi mieć założony super quester.

tak wogole co trzbea zrobic z tym plikiem? i co on konkretnie robi? <-- wiem ze glupie pytania, ale ja wczoraj zaczelem grac ;d (juz 7 lvl ^.^)

wkleić system.mrs do docelowego folderu z gunzem tlyko wcześniej zrób kopie starego

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Czyli by Super Quester dzialal musza byc co najmniej 2 osoby i obie z nim ?? Reszta dziala tak jak napisales. Czekam na odp.

Tak dokładnie muszą być 2 osoby i muszą mieć założony super quester.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jest do tego jakis autoquest bojestem zdezorientowany:)

@down aha to szkoda ;/ bo chcialem sobie zrobic zeby z daggerem w jednym miejscu sie pojawialy ;/

@furius ej on napisal ze bez daggera tak ale z raczej nie czytaj posty

.

Opublikowano

Akurat możesz rzucić ten link do mapek?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nicki na bfme 2 witch king :

1- bers10000 - sleep

2- ziom9999-very active

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sciagnolem te mapki jak radziles, ale nie dzialaja. Dager jest fajoski, ale lipa z tym ze trzeba we dwoch grac. Dajcie jakas rade zeby samemu mozna tym dagerem pograc. Z gory dzieki za odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...