Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ijji, quest godmode itd

Gość Akurat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link: http://rapidshare.com/files/100886638/_CJ1...s_V3.0.rar.html

Co posiada hak:

-Quest god mode

-no knockback czyli potworki jakby cię nie trafiają i nie odrzuca cię do tyłu

-apteczki leczą max hp i ap

-premium itemki, niestety tylko ty je widzisz

-można przeklinać po angielsku ^^

-ammo odnawia całe ammo

A teraz sposób użytkowania :

1. skopiuj gdzieś swój system.mrs i launcher z docelowego folderu gunza

2. rozpakuj paczke do docelowego folderu gunza

3. jeżeli tego nie potrafisz to polecam -> tibia.com

I gotowe możemy wchodzić na ijji.com i grać.

Opublikowano

wiesz spamerze jest taka opcja edit ale ona chyba cie kiedys ugryzla prawda??

mi tez nie dziala;/

.

Opublikowano

Nie trzeba żadnych mapek tylko ten system.mrs i nie updejtujący launcher, czyli wszystko co dałem w paczce. Działać musi właśnie grałem na tym haku 2 minuty temu. Jeżeli nie działa to znaczy że robicie coś źle, a wiele do zrobienia nie ma tylko skopiować te 3 pliki, które dałem w tym temacie do folderu z gunzem, więc praktycznie nie da się tego nie potrafić.

Opublikowano

cicho ! wszystko dziala ;c brat sprawdzal ;x wy nie umiecie zrobic..jeszcze jak all napisane .. xD

Opublikowano
To się gra na stronce czy jak?

Nie, loguje się przez stronke. Klikasz Play Live i włącza się gra z dysku. Możesz ściągnąć z gunz.ijji.com instalka zajmuje 200 mb.

Opublikowano
podejrzewam ze to ta sama osoba

Masz na myśli, że to moje drugie konto? >.< I niby po co miałbym coś takiego pisać? Pewnie wszyscy, którym haki odemnie działają to moje konta? Zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Wszystko jest Oks Hack dziala

/\/\

/o.O\ \\/o\

\></ //\/ Oto kroliczek i sledzik. skopiuj ich do swojego podpisu, aby pomoc im zapanowac na swiatem

304044972.png

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ jak miałem gunza to jak wchodziłem do jakeiś gry to mogłem strzelać itd ale nikogo nie mogłęm zabić itd i mieli nad głową taką ikonke jakby pulsy przekreślonej czyli chyba,że mają cos z netem.Miałęm tak na każdej grze i nie wiem co jest grane ;(Mógłby mi ktoś pomóc?

Opublikowano

Ale sprawdzałem multum tych serwów o róznych godzinach i ciągle to samo czyli coś z moim netem raczej.

A co do vipa to nie jestm ale wkurza mnie to powoli i coraz więcej osób to ma,takie osoby powiny pomagać modkom oraz powino sie dostawać tą range za jakieś wyjątkowe dokonania.

Jeśli cie to wkurza to moge to usunąć mi to zwisa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...