Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer Z Komendami

rademenes95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze Bardzo Chcecie To Macie Serwer , jak pare osob pisalo jest to MyMetin2 S3 ,

Link Do Reje : hxxp://dx2.mymetin2.com/main/reg.html xx=tt

Tu macie odpowiedz na 2 pytanie antyobcokrojowcom : ??

Prosze bardzo link do pobrania lanucherow : hxxp://down3.mymetin2.com/zbd.rar xx=tt

Gre odpala sie przez Metin02 z folderu z launcherami .

Daje wam ten serwer zebyscie sie nie meczyli , a mi tam na nim nie zalezy bo i tak go jutro wylacza jak sie wszyscy zlecicie .

Macie jeszcze komende na Hp /set nick max_hp ilosc hp

Jeszcze na range prosze bardzo /set nick align ilosc pkt

A to zebyscie szybciej miasta zbugowali /m 8027 75 (75 to ilosc metinow jaka chcecie zrzucic .

Ci co po mnie jechali to : cubaza47891374,kawas11,pshemq,lowzje2009,MrPacio reszty mi sie nie che wypisywac , ale all thx za mile slówka w moim kierunki .

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2. nie ma takiego

2. chyba nie ma takich komend (jeśli są to mało kto je zna)

3. jesteś noobem nikt ci nie uwierzy

Opublikowano

Żal gościa, nawet jak ma taki serv i nie chce się nim podzielić to niech wypierdala, jak ktoś napisał o mymt2 s4 to od razu prosił żeby mu konto zrobić napewno..... zonk

Opublikowano

Bana mu dajcie .... poco sie chwalisz servem jak i tak nie podasz nazwy ? oMg !! .. tak czy siak o tym servie wkoncu sie dowiedza i padnie i tak i tak .. wiec na co ci to ? .. podaj nazwe serva i happy -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...