Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Combo Bk Bot Mu Online

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cscanyp2.jpg

mam pytanie coto do kur### nedzy ma znaczyc ten backdoor?

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie czy wiektoś jak ustaic tego bota zeby działał mam 70 speeda i niewiem jakie póżnienie ustawic czy ktos sie orientuje z góry dzieki za pomoc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze o podpowiedz Ziomala albo Lodiego co do tego bota. Chcialbym z niego korzystac ale cos mi nie dziala w grze (mowimy o Globalu ver.1.02k oczywiscie). Skille sa ustawione w tej kolejnosci jak jest wskazane i tylko ten delay jakos podejrzanie wyglada ;/ Generalnie bardzo potrzebuje go na agi bk bo nie mam ochoty caly dzien wciskac combo. Plx o pomoc !!! T_T

Opublikowano
Prosze o podpowiedz Ziomala albo Lodiego co do tego bota. Chcialbym z niego korzystac ale cos mi nie dziala w grze (mowimy o Globalu ver.1.02k oczywiscie). Skille sa ustawione w tej kolejnosci jak jest wskazane i tylko ten delay jakos podejrzanie wyglada ;/ Generalnie bardzo potrzebuje go na agi bk bo nie mam ochoty caly dzien wciskac combo. Plx o pomoc !!! T_T

Nie jestem Ziomalem albo Lodim ale moge pomoc.Nie sprecyzowales jaki masz klopot.Jezeli masz wlaczona gre oraz ComboBot'a i po wcisnieciu F5 nic sie nie dzieje to gra musi byc w oknie czyli minimizer(http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=4)-link do Travis Minimizer autorstwa Lodiego.Nie wiem czy wlasnie taki masz klopot ale moze pomoglem :)

audiliftabsolutlyfinal.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dzięki ... a jak wyłoczyć to reklame ?? The bext combo bot .... ?

Kilka postow wyzej Pipen podal Ci linka do FULL WERSJI jego ComboBota a ona nie wypisuje juz reklam i nie wylacza sie!

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
Kilka postow wyzej Pipen podal Ci linka do FULL WERSJI jego ComboBota a ona nie wypisuje juz reklam i nie wylacza sie!

Czytać umiesz ?? Nie łojo mi te pliczki ...

Opublikowano
cscanyp2.jpg

mam pytanie coto do kur### nedzy ma znaczyc ten backdoor?

hm..grajac ee uzywam czesto bota typu minimalizer from chyba korea i przy niewylaczeniu kasperskiego wykrywa mi wlasnie ten backdoor...3 lata i zadnego wlamania ale...po kazdej grze trza jak najszybciej usunac bota z dysku i przeskanowac caly komp.w przypadku ignorowania tego, backdoor ma tendencje do pobierania innych trojanow!!.pobieranie nastepuje po 2/3 dniach od wlaczenia bota.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
google.pl

Sam sobie poszukaj a nie komus zlecasz cala robote

w tym rzecz ze zamiast zamiescic na dobry ftp , to dajecie linki na RS gdzie szybko wygasaja, i jeszcze limity.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...