Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Spolszczone locale_string, pliki 2010

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy wszystkim tu się to należy, może będę tego żałował.

Macie tu spolszczone locale_string z plików 2010, pochodzi ono z plików Yitiana, które na dosłownie godzinkę zagościły na tym forum. Czy to Yitian je spolszczał, czy może od kogoś zakupił, tego nie wiem. Ważne że w 90% jest po polsku.

Link:

http://www.speedyshare.com/file/Dpc9B/locale-string.txt

Alternatywny Link:

http://www.wupload.com/file/2671367492/locale_string.txt

Dlaczego daję? bo uważam że dzięki temu dopiero powstające serwery, o ograniczonych funduszach, będą miały większą szansę się wybić. Ten temat to jeden z moich ostatnich w tym dziale, ponieważ znalazłem inną grę której chciałbym poświęcić czas.

Mam też pewne wrażenie że ten dział forum zamiera, nie wiem czy to metin2 umiera, czy uciekacie gdzie indziej.

Wiem że kiedyś dużo chętniej tu wracałem niż teraz.

Ps. Grajcie w Aiona!

sygnatura2.png

Opublikowano

Odpowiada za większość tekstów w grze, np Nie możesz otworzyć prywatnego sklepu z założoną zbroją czy Wylogowanie nastąpi za % sekund

sygnatura2.png

Opublikowano

Nie rozumiem, co ma locale_string do wybijania się serwerów? I do tego żadnych funduszy nie trzeba, wystarczy tylko głowa...

Opublikowano

dla kogoś, kto naprawdę chce serwer locale_string to może być nawet dosłownie kilka godzin roboty, nie wiem komu zwykłe przełożenie tego z angielsko-niemieckiego języka sprawia trudność

Opublikowano

Nie wiem, ja bym tego w kilka godzin nie zrobił, być może za słabo znam niemiecki..

Próbowałem to kiedyś sam spolszczać po 200 linii się poddałem

sygnatura2.png

Opublikowano

Te locale_string co jest u mnie to połączenie tego z sf2006 i 2010. Myślałem kiedyś że w ten sposób te teksty z sf 2006 które są też w 2010 będą po polsku, a reszta będzie przynajmniej po niemiecku, ale i tak wszystko było po niemiecku.

sygnatura2.png

Opublikowano

2Up

Jeżeli pokażesz mi gotowca, ze spolszczonym locale_string do plików 2010, nie takim który ma 200 linii mniej i połowa i tak w grze jest po koreańsku, przyznam że miałeś rację i skasuję temat.

SilveR ale ty potrafisz męczyć. Wyczyszczę skrzynkę i chodź na pw.

sygnatura2.png

Opublikowano

2Up

Jeżeli pokażesz mi gotowca, ze spolszczonym locale_string do plików 2010, nie takim który ma 200 linii mniej i połowa i tak w grze jest po koreańsku, przyznam że miałeś rację i skasuję temat.

Pliki by Sensual v.1.1

Opublikowano

Brawo, a wgraj sobie te big5 na 2010 i zobaczysz jak zajebiście spolszczone będzie. Połowa tekstów będzie po koreańsku.

@shejn

u mnie w plikach jest string z big5 połączone z niemieckim locale_string. Pisałem o tym wyżej.

sygnatura2.png

Opublikowano

Bardzo sie przyda. @Quentinios masz może te pliki Yitiana w całości? Jeżeli tak to czy byłaby możliwość udostępnienia ich?

Opublikowano

Masz racje nie dawaj tych plików, Yitian2 to mój ulubiony serw sam na nim gram. A mógł byś powiedzieć jak trafiły na mpc i z kiedy te pliki ??? bo ostatnimi czasy sporo się zmieniło =]

Opublikowano

Brawo, a wgraj sobie te big5 na 2010 i zobaczysz jak zajebiście spolszczone będzie. Połowa tekstów będzie po koreańsku.

@shejn

u mnie w plikach jest string z big5 połączone z niemieckim locale_string. Pisałem o tym wyżej.

Widzę że grono idiotów na MPC powiększa się.

Opublikowano

To wyjdź z tego tematu bo nie raczysz nawet sprawdzić tylko się odzywasz a gówno wiesz.

Ta.., sprawdzić, chyba wiem co mówię więc japa tam i przestań gadać że Yitian ma jakieś swojej roboty pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...