Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot Ng Crack 4.5.0 - .dll

banan1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa ! Ale uwaga ! w plikach " .dll " można umieścić komendę która przechwyci two0je passy podczas logowania do Tibi !

Opublikowano
dobra koniec rozmowy crack nie dziala koniec tematu!

Oczywiscie wirus.

Możesz poszerzyć swoją wypowiedz ? Czy tyko wpadłeś posta nabić ?

Opublikowano

Lepku ja sobie nioe przywlaszczylem tylko mowie ze kumpel scrackowal a jak i czy to on niewmem tylko mi tak powiedizla //ciach . zeby cie na //ciach ...

//Spevil ; Ojej dostałeś bana na 24h :-|

Opublikowano
TrendMicro 8.950.0.1094 2009.08.30 PAK_Generic.001

to nie jest keylogger, oczywiscie, ze to nie jest keylogger..

to jest grozny trojan i niezle potrafi namieszac w kompie ;]

Opublikowano

U mnie jest tak ze nie wychodzi komunikat o trialu jak wloaczam Elfa ale po boceniu w pewnej chwili wychodzi komunikat ze za 15 minut bedzie logut postaci bo mam trial :/

-

Opublikowano

lol wczoraj jak to pobrałem to nie wykrywało nic -.- a dzis nie mam 45 i 62 knightów ;s my favorite cash maker

dzis po przeskanowaniu wykrywa to

Opublikowano

@up czyli dalej nie jest to virus :/ co panikujesz pewnie ktos ci jumnal Chary i tyle lub ktos zna twoje passy np.Brat czy ktso i dlatego

-

Opublikowano

nie mam brata nie daje kolegom passów nie jestem głupi -.- amfa fatima były chary i nima.. nie sciągam żadnych syfów tylko tibie i bota (+cracka) a bota z oficjalnej strony

Opublikowano
nie mam brata nie daje kolegom passów nie jestem głupi -.- amfa fatima były chary i nima.. nie sciągam żadnych syfów tylko tibie i bota (+cracka) a bota z oficjalnej strony

a cracka z nie oficjalnych bo jak się domyślam ściągałeś kilka tych cracków ...

Opublikowano

Czlowieku co ty piszesz jakie : banan1993, sorry but you failed k8rwa to jest crack od ziomka z rl on sprzedawal to na allegro wiec kupilem i wydaje sie all okej i moje ziomy to maja i nikt niema hack i wogole jast all god ale niechcecie to nei grajcie ja gram i pozdro -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...