Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MLE 1148.11 - download

Khazar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś coś mi pomoże na bluescreena? Jak attachuje do Mapla to na ułamek sekundy niebieski ekran i reboot....

sygna1pp0.png

GG: 842438

Gość Wojtasek
Opublikowano

ML nie dziala na 2 rdzenie...

Ale jezeli by ktos mial pomysl jak zrobic zeby nie rebotowalo to niech tu napisze

Opublikowano
ML nie dziala na 2 rdzenie...

To, że MLE nie idzie na 2-rdzeniowcu to doskonale wiem.

Nie mam dwurdzeniowego proca, przed updatem GG

MLE mi nie rebootowało (no rebootowało ale poradziłem

sobie bez większych problemów, a teraz wywala bluescreena, wcześniej tego nie było...)

sygna1pp0.png

Odkrywca
Opublikowano

LoL nieczaje tych programów wyjaśnijcie to noobowi ktury haczy od 2 dni ;p czyli ja

Gość Wojtasek
Opublikowano

jaki program zal..?? mów jasniej i nie bedzie problemow

Opublikowano

Rany no, jak bym go nie ustawił to gdy włączam Mapla PieCyk wywala bluescreena >.<

sygna1pp0.png

Opublikowano

A macie może tabelkę?

Mam jakąś od starego MLE'a ale nie działa :(

@down CEF?

em? xD sorry ale co do takich jestem zielony.

Wcześniej potrafiłem sam zmieniać adresy itd. ale teraz to abrakadabra

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Gość Wojtasek
Opublikowano

obecnie na forum nie ma tabelki moze na CEF poszukaj

Opublikowano

CEF - Cheat Engine Forum ;) Swoja droga - aktualizacja adresow w poprzednich tabelkach (oslawiony pg naprzyklad) nie wystarczy? Tez jestem troche zielony >.<

sygna1pp0.png

Opublikowano

Najprawdopodobniej - NIE , poniewaz potrzebny jest nowszy engine prosto pod 1152 ,

Choc co dziwne - niektorym haxy dzalaja normalnie , a niektorych poprostu wywala z gry (mnie np:P)

A aktualizacja adresów - powodzenia :P

Ja nie potrafilem zaktualizowac , mam za to adres na 100% dzialajacego pg ( po aktualizacji) jednakze mnie wywala i nic z tym nie zrobie :P

Zreszta to samo tez napisal sezabi - tj ze potrzeba nowego engina , anie bawic sie Mle ,czy Nle (nimo little engine)

2 + 2 = 5

Opublikowano

A czy to mozliwe ze bluescreenuje mnie przez ct? Reboota mam przy attachowaniu do mapla, mam tak od update'u gg, na nowym i starym MLE, a wczesniej szlo normalnie...

sygna1pp0.png

Opublikowano

Stare Mle powinno restartowac kompa.

Zastanawiam sie jakie moga byc przyczyny tego wszystkiego ...- Uruchamiasz pierw plik .reg zanim otworzysz engina ?

Probowales wszystkich tutoriali co do mle tutaj ? (troszke tego jest)

Niektorym pomagal format , ale i to nie jest konieczne.

Btw - niemozliwe ,zeby przez ct BSOD'owało - jakbys nawet mial zla , to maple sie zwiesi , albo poprostu nic sie nie stanie.

Próbuj , próbuj....

2 + 2 = 5

Opublikowano

Tak, odpalam .reg'a, czytałem z 4 różne tutki. Wcześniej (przed nowym GG) na początku mi rebootowało, ale potem ściągnąłem MLE jeszcze raz, odpaliłem .reg'a, retrievera i poszło bez problemów.

sygna1pp0.png

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest haczyk w tym że mle restartuje 2 rdzeniówki?Bo tak samo jak kolega przedtem miałem xentare i innego kompa.

Gość Wojtasek
Opublikowano

@Ego5000

Poczekaj z 4 godz az odbiore starego kompa i Dam edita co zrobic (na starym kompie dzialal mle)

Gość Wojtasek
Opublikowano
Gammera, podobno masz CT z dzialajacym pg hackiem. Moglbys go zapodac?

Patrz jak odrazu Ci uploaduje....

Opublikowano

Wojtasek ja nie prosze Ciebie o CT, wiec nie wyskakuj z takimi tekstami. Wszystko zalezy od dobrej woli Gammery, wiem ze szanse na uploadniecie tego Ct sa male, ale zawsze mozna sprobowac...

72c79c5a2886af59.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...