Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

This Is Incorrect File Version

XaRaNiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... jak w temacie ;( robilem reinstall i nic ... pogram 30 min i na 2 charach to wyskakuje :( jesli ktos wie... lub mysli jak temu zaradzic niech sie nie wacha powiedziec... kazde info na wage zlota :)

Prosze nie spammowac gdyz zaraz zamknal topic ;(a ja musze cos z tym zrobic !

@Down

Skan

Twoj link do skanu nie dziala wiec daje dzialajacy link

Opublikowano

Ja niemam tego błędu więc spróbuj wklejic moje sro_client (tylko najpierw skopiuj swoje stare :P)

link:

h ttp://www.sendspace.pl/file/cff26d7b59c77f83359d34c

skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/53759192fe2c64e900c10e49dd6f9078c9b09e0a585f088d281aa594c3fa1f97-1248970732

Opublikowano

Takich tematów bylo juz bardzo duzo...

Ja mialem tak samo kilka razy, zrobilem reinstalla i dalej mialem to samo...

Dzis w nocy bylem online caly czas , do tego cale rano i poludnie i nic nie wyskoczylo poza Disconnectem :D

Wiec chyba to wysakuje losowo, albo JM chce zmusic nas do kupowania premek, albo juz sam niewiem oco chodzi w tym calym Silku.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

kurde no.... zaraz mnie zaczna wyzywac od scammerow -.- robie taxi dostalem kase niektorzy kupili wiecej niz 1h czy 2h a tu ten error omg juz chyba nie zarobie na tym servie, trzeba cos wymyslec w koncu na ten error i na ten autologin :(

Opublikowano
kurde no.... zaraz mnie zaczna wyzywac od scammerow -.- robie taxi dostalem kase niektorzy kupili wiecej niz 1h czy 2h a tu ten error omg juz chyba nie zarobie na tym servie, trzeba cos wymyslec w koncu na ten error i na ten autologin :(

Hehehe to nie jestes sam.. dzis w nocy robilem taxi w cave dla gildi,ale za kase bo u mnie bieda na koncie bo jest po hacku i bralem po 600k i kumpel zażartowal ze maja nie brac bo sie wyloguje i ich oscammuje xD... wzialem kase, wlaczylem bota, 5min - JEBB... komunikat ze zla wersja SILKA xDD alewytlumaczylem sie i jest ok.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Sorry spam sie robi ale ja zaraz jajko zniose -.- tym 7 blad juz i tym razem zupelnie inny :(

Doszedlem do wniosku ze nic sie z tym nie da zrobic... joymax jest nienormalny ... oby kiedys zbankrutowali serdecznie im tego zycze !

Temat chyba mozna zamknac :( Liczylem ze ktos poda jaki wspanialy pomysl i wszystkim ulatwi zycie ! .... Joymax chyba wreszcie znalazl hacka na tych bez premki :( Ale czy zamiast tego nie moga zrobic poposru stalej oplaty miesiecznej ? Chyba chodzi im o to zeby gracze bez premki zapoznali sie z gra i ja kupili... A jak nie kupia to nie pograja proste :(

Opublikowano

jak wlaczysz silka z botem to sprobuj go zablokowac (silka lub bota) firewallem moze to pomoze.

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Ja radze napisac do joymaxu o tym bledzie . Powiedz , ze jestes legit . Podobno odpisuja :)

Bug wyskoczyl mi 2 razy . Na PvP i na CTF . Wiecej sie to nei powtorzylo od paru dni .

20358.gif
Opublikowano

Najgorsze jest to, ze wszystko dzialalo i nagle 1 dnia masa errorow zasypala mi silka :( dodam ze na tych postaciach nie mialem ani 1 silka wykupionego. Pytalem sie kumpla czy ma ten sam problem co ja to powiedzial ze jak uzywa mc to dc dostaje tylko char bez premki a ten co ma zakupiona stoi sobie spokojnie... kiepsko to widze ale sprobuje zagadac z JM ... Jakbys mogl to powiedz Szefie gdzie mam wejsc i co zrobic :P

Opublikowano

Ponoć pomaga zmienić nazwe errorsenderowi na inną ;p

Co do pomysłu o wysłaniu tego do joya to niektórzy juz spróbowali i dostali wiadomość o nowym systemie zabezpieczeń

76561198001815076.png
Opublikowano

Tak teraz na maile odpowiadają

Dear Valued Customer,
Greeting from Joymax Customer Support Team!

We have received your email regarding new bot protection.(omg good interpretation first 

We are sorry for the inconvenience that this may have caused you. 
1. Silkroad Online scheduled to enforce strongly on an illegal program usage as such as auto hunting program called 'BOT'. 
(Brand new BOT detecting system would be applied)
2. Illegal program usage will not grant you to access the Silkroad Online.
(When you can't login, simply reinstall the game to play it normally.)
3. When continuously illegal program usage is detected, the account would be restricted.
As the result, only normal client should be used. Any programs which might be considered as illegal programs should not be used.
- Please be advised that illegal programs/third party programs혻are not just limited to BOT programs. All programs except for the Silkroad Online혻Client are considered as third party programs so kindly refrain from using혻it, account restrictions will be properly implemented.
Thank you for your support and혻have a great day

76561198001815076.png
Opublikowano

to raczej nie jest wina silka tylko programu (bota itp.) ktorego uzywasz, zrob formata, pobierz i uruchom program Combofix, zainstaluj silka na nowo.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
a co to ten combofix ?

Taki program czyszczący. Co do tego errora wyskoczyć on moze każdemu, legitowi, boterowi itp. Związany jest z nowymizabezpieczeniami joya ale ten znowu zjebał sprawe i jest jak jest.

76561198001815076.png
Opublikowano

Żeby zapobiec temu błędowi należy usunąć bądź zmienić nazwę pliku "SilkErrSender.exe", ponieważ wysyła on błędne informacje do joymaxu :P

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...