Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Nie Dokancza Bic Mobkow I Zuca Sie Na Nastepne

Dymek89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bije np gianta nie skonczy go bic i leci tlucze inne mobki a ten giant za nim lata i go ciagle tlucze a ze gram wizem to wiecie jak to sie konczy

ma ktos tak czy to moze ja mam zle zainstalowane albo cos sciagnac musze jak umiecie mi pomoc to slucham

Opublikowano

mi sie zdaje ze ktos poprostu zle zrobil tom wersje czekam juz 2 dzien az nowa wyjdzie ale doczekac sie nie moge watpie ze to sie da zrobic trzeba poczekac na nowsza . moze joymax cos pomieszal bo niby mial pozbyc sie botow z isro tak pisalo przy ubdacie

no i bylo fajnie przez 1 dziena teraz jest jak dawniej a dotego botnie dziala

Opublikowano
bije np gianta nie skonczy go bic i leci tlucze inne mobki a ten giant za nim lata i go ciagle tlucze a ze gram wizem to wiecie jak to sie konczy

ma ktos tak czy to moze ja mam zle zainstalowane albo cos sciagnac musze jak umiecie mi pomoc to slucham

Ja rowniez tak mam. Wyczytalem na forum srokinga, ze "to wina waszego internetu i lagi ktore powstaja powoduja ten problem". Nigdy wczesniej tak nie mialem wiec moim zdaniem to nie wina lagow. (ma to sens ale niby dlaczego mam je od wczoraj?? )

Opublikowano

trzeba poczekac na nowa wersje wtedy sie okarze a po zatym nie wiem czy mam neta polagowanego skoro muj net to 10kbps

chyba mi nie powiedza ze mam za slabego neta na srokinga bo ja w to watpie

Opublikowano

MAM TEN SAM PROBLEM HELP

Opublikowano

Ale to dziwne :) Nie wszyscy maja ten problem.... moi qmple z gildi nie maja tego ;/ Leje im normalnie o.O

Opublikowano

Juz WIEM CHYBA CO JEST NIE TAK :P A wiec: uruchamiacie sro kinga bez loadera czyli . Wchodzicie w sro kinga logujecie sie nastepnie wciskacie start game i sie odpala. Powinno działac. A potem jak ktos ma np 2 chary włącza sobie przez loadera i gitara. Jak tam pomogłem to piwo czy tam gwiazdka nie wiem jak to tam jest. Pozdro

Opublikowano
Juz WIEM CHYBA CO JEST NIE TAK :P A wiec: uruchamiacie sro kinga bez loadera czyli . Wchodzicie w sro kinga logujecie sie nastepnie wciskacie start game i sie odpala. Powinno działac. A potem jak ktos ma np 2 chary włącza sobie przez loadera i gitara. Jak tam pomogłem to piwo czy tam gwiazdka nie wiem jak to tam jest. Pozdro

DZIALA:) dam 5*

Opublikowano

noooo fakt fakt pisali na stronce www.sroking.com zeby nie odpalac srokinga przez loadera ;/ nom koles spisales sie na 5* :D masz piątaka jak nic ;P

pozdro ;)

beztytuuzpd.png
  • Dodaj nową pozycję...