Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Zmiana Proxy!

pandulin1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawię wam tuta by me, na zmianę proxy, działa on na wszystkie przeglądarki na komputerze:

1.Wchodzicie na stronę z adresami proxy, np.

http://www.freshproxy.org/

http://prx.centrump2p.com/1

http://www.multiproxy.org/anon_proxy.htm

2.Wybieracie jeden z adresów proxy, kopiujecie go razem z portem

3.Następnie wchodzicie w:

Start

Panel Sterowania

Opcje internetowe

Połączenia

Ustawienia sieci LAN

4.Wklejacie adres proxy i port w zakładce "serwer proxy"

5. Wszystko wam śmiga jak należy

6. Proszę o przyklejenie

ts-poland

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, ja też nie mogę się zalogować po kliknięciu na głównej stronie LOG IN muszę wchodzić w profile, chyba mają buga

ts-poland

Opublikowano

nie mają żadnego buga chłopaki....trochę wystarczy ruszyć głową żeby wiedzieć czemu nie możecie sie zalogować....

Najpierw trzeba wiedzieć na jakiej zasadzie działają servery proxy. Otóż każdy komputer podłączony do sieci ma swój identyfikator (IP). Gdy używacie do przeglądania sieci serverów proxy to sygnał idzie najpierw przez centralę twojego operatora sieciowego, która potem przekierowuje cie do danego servera proxy (który np. znajduje się w Ameryce czy w innej Rosji) ,a dopiero potem dalej (czyli np. do stronki gamersfirst). A gdy logujesz się na gamersfirst to wiadomo że jest wyznaczony limit czasu oczekiwania połaczenia z serverem gamersfirst i gdy przekroczysz ten limit to zostajesz odcięty od niego (od servera gamersfirst w tym przypadku) i nie możesz się dlatego zalogować. Jedyny powód to przekroczenie limitu czasu oczekiwania połączenia. Jeśli nie używasz proxy to sygnał idzie tylko przez twoją centralę operatora sieciowego i dalej już prosto do danego servera strony internetowej z którą chcesz się połączyć (zalogować się do niej).

Tak więc radziłbym najpierw się zalogować na gamersfirst a dopiero potem włączyć sobie proxy. Dalej będzie wszystko wolno chodziło ale przynajmniej bedziecie zalogowani w normalny sposób....być może dalej wszystko będzie dobrze wam chodziło.

Jeśli popełniłem jakieś błędy ortograficzne no to sorry.

PoZdRaWiAm ;]

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano

no tylko wlasnie jest tak ze jak sie zalogujesz i potem zmienisz to cie wywala i musisz sie od now alogowac i nie dasz rady (przynajmniej tak u mnie jest ) :]

Opublikowano

u mnie wszystko moim sposobem działa....zależy też od krótkich tymczasowych przeciążeń na sieci operatora....no i od kompa ;p

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

Opublikowano

heh ja tez mam neo i często w ten sposób mi idzie ^^

dobra CLOSE TOPIC bo nie ma co tu więcej gadać

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

Opublikowano

Było dużo razy ale bedzie wieksza szansa ze noobek znajdzie temat a nie zalozy.

Jeśli pomogłem daj 5*
Opublikowano

jak już bawicie się w proxy to polecam jeszcze zabawę z TOR-em !!! Co do odpalania WR typu Japan i PH to kiedyś pisałem jak to odpalić - jak by tak pogrzebać w starszych postach (jakieś 3 miesiące) to byście wiedzieli !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...