Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Był patch, ok wszystko gra, mam l85a1 i aw50f.Wylogowalem się nie chce wlogować mnie na konto, a na noob hara wlogowuje.Jak loguje się na główne konto to nic mi nie wyskakuje, żadna informacja.Reinstalowalem wr i wylaczalem kompa i dalej dupa.Wie ktoś jak to naprawić? ;(

P.S.Konto z premką więc troche żal ;/.

Opublikowano

narazie nie ma na to sposobu niestety, już było kilka przypadków na mpc, poszukaj na forach posiwieconych wyloncznie warrock

jak czytałem na innych forach jest tylko jedna możliwość napisz ticketa do K2 i cierpliwe czekaj

Opublikowano
Witam,

Był patch, ok wszystko gra, mam l85a1 i aw50f.Wylogowalem się nie chce wlogować mnie na konto, a na noob hara wlogowuje.Jak loguje się na główne konto to nic mi nie wyskakuje, żadna informacja.Reinstalowalem wr i wylaczalem kompa i dalej dupa.Wie ktoś jak to naprawić? ;(

P.S.Konto z premką więc troche żal ;/.

tez tak mam . Bo dostalem bana. Ty tez zapewne go dostales. Wejdz na gamerfirst i zobacz czy cie nie zbanowali.

Opublikowano

banik będzie prawdopodobnie forever !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Ja na 10000% nie mam bana bo mi sie takie okno nie pojawia ze account jest zbananowane

Wpisuje passy wściskam enter i gowno nic sie nie dzieje;( ja Pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

K2 to niezle pojebusy też dostałem bana na 30 lvl za nic, nie hackowałem od kilku mięsicy a na tym koncie nigdy, trochę mnie wkurwili

Ale już nic nie pomoże

@edit

czy może ktoś mi pomóc w napisaniu ticketa bo cienki z angola jestem, za pomoc będę wdzięczny i oczywiście dam 5* :)

Jak coś to piszcie na priv

Opublikowano

znając życie,to HS Pobanował konta...

Trzeba być Cierpliwym,to odbanują ,tak jak kiedyś było

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...