Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crackowanie Tibiabot NG pod Tibie 8.1

Bandita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przejechałem kilka razy temat o crackowaniu ng, a nie powiem ile tygodni już szukam sposobu crackowania pod 8.1

Z tego co wywnioskowałem czytając temat o crackowaniu to trzeba zainstalować wersję 4.5.0, scrackować ją zgodnie z tutkiem, skopiować plik loader.exe i hook.dll, zainstalować wersję po Tibię 8.1 i podmienić te pliki?

Jeśli ktoś używa tak scrackowanego NG niech się wypowie, a może są już jakieś inne tajniki;>

Dzięki.

Opublikowano

Ja crakowalem według tutka i w skrócie robiłem tak :

-crack (według tuta)

-zainstalowanie TibiaBot NG do folderu z TibiaBot NG 4.5.0

-skopiowanie pliku hook.dll na pulpit

-zainstalowanie s powrotem TibiaBot NG (4.5.0) i podmienienie hook.dll

W wyniku tego mam TibiaBot NG za free , wszystko działa jestem bardzo zadowolony ( z 13 lvl na 24 w 8 godzin ^^ z NG xD)

Pozdro !

Chyba pomogłem ;o

Opublikowano
Najnowsza wersja bota ma już to poprawione... więc musisz wziąć hook.dll z najnowszego TibiaBot NG

mam hook.dll z najnowszej wersji ale w sumie już rozwiązałem problem tym skryptem:

const
 HP_Heal = 300;
 ID_Strong = 236;
begin
 while not Terminated do
 begin
UpdateWorld;
if (Self.Health < HP_Heal) then
begin
  Self.Containers.UseItemWithSelf(ID_Strong);
  Sleep(900);
end;
Sleep(100);
 end;
end;

HP_HEAL <- na ilu hp ma nas leczyć

ID_STRONG <- czym ma nas leczyć(id itemka) w tym przypadku powyżej jest to strong health potion jeśli sie nie myle

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Crackowałem ng według tutka i podmienilem tego hook.dll i jak wlaczam tibie a potem ng to mi wyskakuje error i tibia sie wyłącza :/.. plx napiszcie co z tym zrobić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...