Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz Problem Z Limitem Na Rapid Share? Look

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe najlepszy sposob dla tych ktorzy nie maja stałego ip to wylaczenie i wlaczenie kompa/routera/modemu czy innego szajstwa ;d ja ma neo... i sobie restartuje i mam od nowa : D nowe ip itp ;] pozdro

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano
Szybki jesteś -.-:D to juz w innych tematach było

jestem szybki i wsciekly kiedy widze jak ktos pisze takie cos... a to sie nazywa niepotrzebnym spamem w zasadzie masz prawo do mowienia/pisania poniewaz jestem w kraju demokratycznym:"Niech zyje wolnosc, wolnosc i swoboda " lecz... uczulam Cie nie pisz takich niepotrzebnych dygresji poniewaz moze on zostac odebrany jako SPAM lecz... rob co chcesz =) pozdrawiam... pamietaj ze 5 warnow = ban... a warna mozna dostac za SPAMOWANIE ;] lecz... raczej nie za takie chociaz... jezeli ktos bedzie zdenerwowany czyt. Admin, to mozesz dostać ów zwanego przez niektorych Bana czytam Warna ;] pozdrawiam... widze ze troche się rozpisalem... nie moja wina rodzice prawnicy juz mam tak ze musze duzo gadac u mnie w domu jedno zdanie to jak 5... ;x sory lecz bede tak odpowiadał. ponieważ podoba mi sie tak ;] pozdro... co ja z tym pozdro?

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

najlepsza ta pierwsza strona

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mi zaden nie dziala :(( pomocy help !! zaden mi nie dziala wklejal linka np na pierwsza stronke i cos sie pojawia czekam i czekam i lipa ;( plss o help !!!

CHODZ ZATANCZYMYCZYMYCZYMY WALCZYK

Opublikowano

To poczekaj dluzej, moze jest serwer przeciazany lub cos w tym stylu. Ja polecam stronke www.anonymouse.org, ale tylko, gdy chcemy zassac plik wazacy nie wiecej niz 5mb.

Opublikowano

Widzę że tak jak wiekości też mi nie chodzi :( na każdej coś :/

1.gif

Jest do zdobycia darmowy NX Cash

wystarczy, że zarejestrujesz się na stronce przez ten banner :)

Będziesz wypełniał dla nich questy typu:

Reklamowanie Maple, Wypełnianie ankiet, itd.

wchodźcie z podanego linku pomorzecie mi zdobyć troche NX też ;]

• 3 lata później...
Opublikowano

jeju uspokujcie sie z tym odkopywaniem postow;x

@Ed

@up.

dziwisz sie za co "bana dostałeś" -.-

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Close

PS. Górnik oczywiście dostaje 5%. Następnym razem nagrodzę nie tylko kopacza, ale wszystkich którzy piszą pod nim.

f.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...