Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] No-dc 1,141

Venomus92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że co chwilę widzę wasze bezsensowne posty, a mi no-dc nie działa.. o boże co ja zrobię.... itd.. postanowiłem wam napisać tutka.. a jutro dorzucę jeszcze screeny.. tylko po to.. byście nie mogli nie zrobić tego dobrze...

TEN NO DC DZIAŁA DO 1,141 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

By rosire Download - no-dc 1,140 (działa pod 1,141)

"Zamieszczam tutaj działający plik sro_client+No-DC

Aby nie mieć DC przy nie udanej próbie logowania należy ściągnąć ten plik i wkleić go do katalogu z silkiem.

http://www.sendspace.pl/file/DkHqkK9a/

Scan:

9f429bce6119089dm.jpg

Widać że plik czysty i działa."

By rosire Download - No-dc 1,141

"Aktualny No-DC sro_client http://www.sendspace.com/file/cy82fg

Scan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/0c77...c73147a12"

A oto TuT by Venomus92 :

No-dc 1,140 No-dc 1,141

,,,...;;;:::=== I ===:::;;;...,,,

Ściągnij podane powyżej archiwum.

,,,...;;;:::=== II ===:::;;;...,,,

Przenieś ściągnięte archiwum do folderu gry Silkroad (zazwyczaj C:\Program Files\Silkroad\)

,,,...;;;:::=== III ===:::;;;...,,,

Zmień nazwę pliku sro_client.exe na sro_client_org.exe (lub każdą inną abyśmy wiedzieli że to to to)

,,,...;;;:::=== IV ===:::;;;...,,,

Wypakuj plik sro_client.exe z archiwum ściągniętego z podanej powyżej strony.

,,,...;;;:::=== V ===:::;;;...,,,

Utwórz na pulpicie skrót do pliku Silkroad.exe (poprze kliknięcie prawym przyciskiem myszy na plik Silkroad.exe i wybranie opcji utwórz skrót na pulpicie) - punkt nie obowiązkowy, ale ułatwiający włączanie Silkroada ;D

,,,...;;;:::=== VI ===:::;;;...,,,

Włącz grę Silkroad Online poprzez skrót na pulpicie, lub przez oryginalny plik z folderu gry Silkroad o nazwie Silkroad.exe - Jeśli próbujesz uruchomić Silkroada przez plik sro_client.exe - to jesteś durnym trollem, i nie dla Ciebie ta gra

,,,...;;;:::=== VII ===:::;;;...,,,

Ciesz się Twoim nowym nabytkiem, No-Disconnect podczas logowania, nie wbijesz? trudno! spróbuj jeszcze raz bez wyłączania gry!

,,,...;;;:::=== 666 ===:::;;;...,,,

JEŚLI NADAL CI TO NIE DZIAŁA TO ODWAL SIĘ!!!!!!!!!! ;d NIE MA SZANS BY COŚ NIE DZIAŁAŁO JEŚLI ALL ROBISZ WG. TEGO TUTKA... - by zobaczyć ten tekst, trzeba użyć mózgu..

PS. Wnerwię się jak dostanę warna, topic zostanie skoszowany, albo nie przyklejony.. strasznieeeee się wypociłem.. dziękuję SlipKnoT

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak odpalam przez isro to mi sie nie chce włączyć ;/

Muszę poczekać na no-dc 1.41 tak samo miałem jak weszła wersja 1.40 to z 1.39 no-dc nie mogłem włączyć bota

Opublikowano

Widzisz, jeśli dasz mi SM, to powiem Ci co zrobić by odpalić bota na 1,140 no-dc, niestety owego nie posiadam, nie mam więc jak odpalić i powiedzieć Ci.

userbarwb.png

Opublikowano

oho, dziwnie.. przecież Isro droższy od SMów.. no ale.. jeśli masz kasę i sie chce Tobie ją wydawać... Twoja sprawa

userbarwb.png

Opublikowano

Więc tak

@ SlipKnoT - usuń z tego tematu nie potrzebne posty prócz tego

@ Ghetto - przez isro mi również nie działa... mam błąd.. ale włączając normalnie silka jest all ok ( z włączonym botem tzn. ręka na dole) , nie wbijałem się bo już jest pełno botów, ale spróbuj się wbić i powiedz jeśli nie możesz wtedy wcisnąć HOME

userbarwb.png

Opublikowano

Niestety też nie chce mi się włączyć. Wyskakuje tylko na 0.5 sekundy game guard i się wyłącza proces ;/

Opublikowano

ej pomozcie! zainstalowalem tego no dc, odpalam gre loguje sie i wtedy keidy ma dostac dc gra sie zacina:/ co moge zrobic zeby dzialalo?

Opublikowano

Siema . Ja mam tak samo jak aroxd , a mianowicie wpisuję passy, kod ,daje enter, cannot connectdue to server traffic ... i jak dam znow enter , żeby dalej się logować , to wtedy gra się zacina i nic nie można zrobić ;/

Proszę o szybką odp . ;]

PoZdrO .

Edit : Sciągałem już pare razy tego No DC i dalej to samo .... ;/

Opublikowano

Aha wielkie dzięki xD A już myślałem że to coś z silkiem sie dzieje .

PS. Na starszych wersjach sro np na 1.40 działało nawet , jak się nie czekało aż zniknie napis cannoct .....

EDIT : Kurde nawet jak czekam aż zniknie to cannoct ... nic nie ruszam i po chwili sie zacina i nie idzie dalej ;///

Opublikowano

Witam

Ja nie uzywam bota , ale uzywam no dc i mam pytanie (ktore chyba jeszcze nie padlo ) czy za uzywanie no dc mozna dostac bana albo cos w tym stylu ??

Opublikowano

Raczej nie a z reszta kieyd bylo ostatnie banowanie ! za boty te zraczej juz nie banuja bo oni dzieki botom zarobek maja z silkow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

Ja nie uzywam bota , ale uzywam no dc i mam pytanie (ktore chyba jeszcze nie padlo ) czy za uzywanie no dc mozna dostac bana albo cos w tym stylu ??

Raczej nie dostaniesz.

Mi no dc działa 100% trza być dzieckiem autostrady żeby se nie poradzić.

25538_04_06_10_5_38_25_0.png
Opublikowano

e mi ten no DC nie dziala bo jak wzielem sciagnelem no Dc potem tego clienta.zamienilem oryginalnego clienta na tego co sciagnelem zmienilem nazwe.potem wypakowalem no DC.wlanczam.przepisuje literki nie weszlem.potem naciskam connect jeszcze raz i mi pisze requesting cos tam cos tam...

znika .potem znow naciska to samo.potem znow to samo.co to ma byc?nie pojawiaja mi sie literki,,

Opublikowano
e mi ten no DC nie dziala bo jak wzielem sciagnelem no Dc potem tego clienta.zamienilem oryginalnego clienta na tego co sciagnelem zmienilem nazwe.potem wypakowalem no DC.wlanczam.przepisuje literki nie weszlem.potem naciskam connect jeszcze raz i mi pisze requesting cos tam cos tam...

znika .potem znow naciska to samo.potem znow to samo.co to ma byc?nie pojawiaja mi sie literki,,

na siłę próbowałem zrozumieć twój post aby ci pomóc.. ale jakoś mi ciężko... a tak poczekaj ~~ 15 sekund *wiem ze dlugo* i sprobuj.. jak nie idzie to cos dziwnego bo ten no dc 1.40 chodzi mi na kazdym kolejnym updacie..

userbarwb.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...