Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanie przez ściane?

Tabi300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko..

Codziennie widuję w warrocku jak ludzie strzelają "przez ściane", a mianowicie na kącie ściany(np. marien)

Wie ktoś na jakiej zasadzie i jak to działa..

Ktos mi pomożę to wyśle mu fajnego hacka na maila..

loolcopyqz5.th.jpg

WarRock - dla Ciebie 7 liter, dla mnie całe życie!

Opublikowano

a ten znow o tych hackach.. gratisowo wyślę ten co jest na konkursie do wygrania

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

chyba żle mnie zrozumiałeś.. jak napiszesz jak można to zrobić to wyślę xD haha

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

tego nie da się zrobic bo ci co strzelają przez sciany na swoich kompach nie strzelają przez sciany tylko obok nich to nie żaden bug.nie da się tego zrobic bo to taki błąd jak kogos obserwujesz.

Opublikowano

da sie to napewno zrobić bo raz mi się udało!!! ale potem nie wychodziło ;P

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

weźźźź!! to napewno DA SIĘ ZROBIĆ!! już raz mi się udało.. co z prawa fizyki świadczy, że powinno się udać znowu!

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

Musisz wiedziec dokładnie gdzie gosc stoi wtedy nawalaj przy koncu siciany i on dostanie

Efekt:

twójnick|\---===blablabla2

mam nadzieje zy wyslesz mi hacka !!

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

Opublikowano

To jest taki trik.

Jesteś przy ścianie naciskasz Q lub E i np widzisz gościa (oczywiście z wybranej pozycji) i np.jesteś sniperem i... HEAD SHOOT!!

Opublikowano
To jest taki trik.

Jesteś przy ścianie naciskasz Q lub E i np widzisz gościa (oczywiście z wybranej pozycji) i np.jesteś sniperem i... HEAD SHOOT!!

I po co to?? Spamujesz?? Czy nabijasz posty?? Zauważ że, cztery posty wyżej już to wymieniłem...

P.S. Nie miejcie na myśli że to z czystej złośliwości, bo tak nie jest... Ja tylko zwracam uwagę...

Opublikowano

stajesz przy sciannnie i naciskasz q lub e (zalezy z ktorej strony)ty tego nie wiedzisz ale inni tak,mozesz zucac wtedy invi nade dla nich co jest fajne

Opublikowano

Nikt ci nie pomoże dzieciaku neo do tego trzeba mieć odpowiedni program który robi szyby z budynków itd.

Mam go ale ci nie dam bo mnie irytujesz swoim szpanerstwem itd.

Opublikowano

spadaj noobie.. kroisz chleb łokciem i czeszesz się schabowym.. a matka Cię do chsztu na widłach podawała.

dostał neostradę pod choinkę i się cieszy...

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano
spadaj noobie.. kroisz chleb łokciem i czeszesz się schabowym.. a matka Cię do chsztu na widłach podawała.

dostał neostradę pod choinkę i się cieszy...

Uu za to ban chyba poleci widzisz masz 14lat dzieciaku jakbysmy sie spotkali w ciemnej uliczce napewnobys tak nie powiedział, widać że jeszcze nie dorosłeś a wiecej ty nawet cheatować nie umiesz na cheatach mieć 7lvl i radio 0.54^^

To jak ja leże grając na laptopie ratoid utrzymuje sie w granicach 7.89;) a mam lvl 37

PS a co do neostrady, to mam raczej neta 30x szybszego od ciebie, zakładając że masz 1024;) ja więcej płace za neta niż twoja matka zarabia to wiesz;)

Ten dzieciak nie da wam zadnych cheatów bo sam mi spamuje na gg o cheaty.

Opublikowano

weż ty się w banie puknij.. twoja stara pewnie dużo pod latarnią zarabia.. rat 7.89 - widać że cię na uczciwą grę nie stać.. lecisz bez przerwy na opk i ci brat ryja krzesłem obkłada

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano
weż ty się w banie puknij.. twoja stara pewnie dużo pod latarnią zarabia.. rat 7.89 - widać że cię na uczciwą grę nie stać.. lecisz bez przerwy na opk i ci brat ryja krzesłem obkłada

Dzieciaku rodziców sie nie wyzywa moja matka sie w twoją nie bawi twoja to na A4 robi dla ukraincow, z takimi tekstami to do kolegów a nie oszukuj tu ludzi nie gram na opk:) trzeba umiec grac dzieciaku

Opublikowano

każdy ci potwierdzi że to nie jest możliwe bez chacków mieć takie rate...

loolcopyqz5.th.jpg

Opublikowano

STOP!! Nie spamujcie!! Moim zdaniem Tosek i Tabi300 powinni dostać po banie na 3 dni!! Szkoda że nie jestem tym moderatorem... Już bym was udupił...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...