Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Crack V9 By Weeman.

lewos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sbot Download: http://www.speedyshare.com/756747762.html

Hardmod Download: http://www.speedyshare.com/507551520.html

skan hardmoda : http://www.virustotal.com/analisis/2649cde...227d-1244096920

skan sbota : http://www.virustotal.com/analisis/2649cde...227d-1244096920

Instrukcja :

1. Odpal server.exe (RAZ)

2. Odpal sBot Loader.exe

3. Wpisz obojętnie jakie passy.

Po każdej zmianie wciskaj save.

4. Wskaż położenie silkroad w menu "options of sBot" i zaznacz "Automatic reconnect if server is full"

5. Odpal clienta wciskając guziczek

6. Odpal HardMod Listener aby mieć nodc

7. Wyłącz HardMod listener

8. Zaloguj się do Silkroad .

LINKI NIE SĄ MOJE ! POBIERACIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ !

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Admin Cienia
Opublikowano

To forum dla ludzi nie dla zwierząt, macie trochę kultury osobistej ?? Kasuje posty bo aż wstyd, 5 stron wyzwisk.. nie spamować bo pójdą bany na kilka dni.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A wiec powtarzam moj blad :

Odpalam sbota i jak daje start client to mi wyskakuje okno please execude sro czy jakos tak i wyskakuja znaki zapytania

co mam zrobic by odpalic silkroada przez sbota ?

Smoke Weed

Opublikowano

a czy da jakos ominac to ze musze po 2 probach wbicia restartowac silka czy nie da sie tego zrobic ?

Opublikowano

@UP: Nic nie daje ;/ Dalej to samo :(

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

no niestety po 2 probach polaczenia sie wszystko sie blokuje i musze silka od nowa odpalac to juz wina tego cracka chyba jest.

Opublikowano

A mi sie nie chce odpalic hardmod pisze mi "niemozna uruchomic aplikacji, poniewaz jej konfiguracja jest niewlasciwa" wie ktos czemu mi to nie dziala?? pisze ze zainstalowac ponownie ale jak reinstaluje to dalej to samo... ;/

Opublikowano

@up bo musisz zainstalowac net framework 3.5 sp1 full .... juz tyle razy bylo o tym mowione

Opublikowano

Działa tylko musisz co 3/4 razy restartować bota i silkroada przy wbijaniu . Jak wbijesz jest już wszystko ok .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Admin Cienia
Opublikowano

Ma ktoś oficjalną strone do weeman'a? Muszę się dowiedzieć czy jest planowane wyjście jeszcze jakiejś wersji.

Opublikowano

czyli mam rozumiec ze nie bedzie nowszej wersji cracka? :P to ch*j z sbotem xD

Admin Cienia
Opublikowano

Weeman też, coś po robi i za chwile coś innego, jak tak będzie pisał boty to niema co na niego liczyć. ;)

Opublikowano

jak odpalam ten server to pokazuje mi się okienko: Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing of invalid i mi się nie włącza. Co mam zrobić? Proszę o pomoc.

@down Dzięki

Admin Cienia
Opublikowano
jak odpalam ten server to pokazuje mi się okienko: Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing of invalid i mi się nie włącza. Co mam zrobić? Proszę o pomoc.

Pobierz biblioteke " libraryfiles ".

Opublikowano

Jak byście nie wiedzieli to cracki i tego typu programy zazwyczaj służą do tego żeby: komuś zaszkodzić, albo go wyrolować... Konta okradają właśnie w ten sposób że: Piszą sobie jakiegoś tam cracka co nie jest wcale takie trudne, oczywiście pliczek zawiera keyloggery drobne wirusiki i inne śmiecie, a ktoś zupełnie nieświadom wpisuje konto i hasło... Wchodzi w grę i jakiś czas jest zajarany jak dzwonek, że udało mu sie to zupełnie za FREE! I tu uwaga! wszystko ma swoją cenę... Mianowicie acc i pass dzięki takiemu plikowi leci do producenta owego programu... no i możecie śmiało myśleć o nowym koncie. krótko mówiąc:

U Ż Y W A C I E - N A - W Ł A S N E - R Y Z Y K O

(zresztą to zawsze jest napisane ale każdy olewa sprawę, a potem gorzkie żale, ze takiego barana okradli...).

Opublikowano
Jak byście nie wiedzieli to cracki i tego typu programy zazwyczaj służą do tego żeby: komuś zaszkodzić, albo go wyrolować... Konta okradają właśnie w ten sposób że: Piszą sobie jakiegoś tam cracka co nie jest wcale takie trudne, oczywiście pliczek zawiera keyloggery drobne wirusiki i inne śmiecie, a ktoś zupełnie nieświadom wpisuje konto i hasło... Wchodzi w grę i jakiś czas jest zajarany jak dzwonek, że udało mu sie to zupełnie za FREE! I tu uwaga! wszystko ma swoją cenę... Mianowicie acc i pass dzięki takiemu plikowi leci do producenta owego programu... no i możecie śmiało myśleć o nowym koncie. krótko mówiąc:

U Ż Y W A C I E - N A - W Ł A S N E - R Y Z Y K O

(zresztą to zawsze jest napisane ale każdy olewa sprawę, a potem gorzkie żale, ze takiego barana okradli...).

Napisałes tego posta pewnie dlatego ze w skanie tego cracka znajdują sie pewne "wiry". NIektóre antywirusy wykrywają je zapomocą heurystyki (nie pamiętam jak dokładnie sie to pisze). Służy ona do wykrywania nowych odmian wirusów neizklasyfikowanych w bazach danych. Wykrywane są na podstawie podobnego działania co niektóre wirusy. Wirusy te w tym cracku mają na celu ominięcie zabezpieczeń bota przez co możemy bocić za free ; ]

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...