Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Do Botang 8.42

grimex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dla was dzisiaj działające crackera do ngbota pod wersje 8.42. Od razu mówię, że crack nie jest mój tylko znalazłem go na pewnej brazolskiej stronce. Mi działa i koledze...jeżeli boisz się pobrać i masz mówić, że to keylogger to nie pobieraj.

Więc zaczynamy...

Ściągamy cracka z tej strony Click

Odpalamy...czekamy chwilkę.

Wybieramy to pierwsze ( nie wiem co to drugie ;p chyba nie a pierwsze to tak xD )

I to wszystko mamy scrackowanego NG pod najnowszą wersję...

Scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/cbf3...8c9c-1243504100 Jak widać wykrywa 3/40. Włączyłem i hijackthis nic mi nie wykrywa.

Link do orginalnej strony bota będziecie mieli jak odpalicie bota...polecam stronkę.

jessicau.jpg
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Co o tym sądzicie bo niewiem czy sciagac bot by mi sie bardzo przydał ale jak to jakis syf trace 2kk :/

nie ściągaj keylogger

Opublikowano

>Uruchom za pomocą administratora

>

>

Jestem administratorem...

gaaaara2pk5.png

WYSYLAM ZAPROSZENIA NA LOCKERZ !! CHETNI - PISAC PW  !! :)

Opublikowano

Nie słuchajcie Lee...już drugi mój post mówi, że to keylogger a nawet nie sprawdza...gościu wyjdź.

jessicau.jpg
Opublikowano
Nie słuchajcie Lee...już drugi mój post mówi, że to keylogger a nawet nie sprawdza...gościu wyjdź.

Tak się składa, że sprawdziłem.

I nie pierdol mi tu bo to ty nie sprawdzasz a piszesz.

Opublikowano

Ja też sprawdziłem i nie mam eq na knighcie... No to ładnie proszę o bana dla tego pana! To frajer jebany z wolności łeb bym CI upierdolił jakbym Cie dorwał suko zajebana

Opublikowano

OMG ? Nic w tym nie ma, pobrałem ten crack ze strony tibiafacil.com a tam nie ma key...to nawet nie jest mój program to jak ogłem cie shackowac :|

jessicau.jpg
Opublikowano

TO NIE JEST MÓJ CRACK. NIE DRZYJ NA MNIE MORDY ! JA GO POBRAŁEM Z INNEGO FORUM I MI DZIAŁA. SPRAWDŹ HIJACKTHISEM LOGI.

Malconesowi i innym działa....

A że wy pobraliście jakieś inne keyloggery i teraz mówicie, że to ja...

jessicau.jpg
Opublikowano

Ej stary gdzie ty w tym widzisz loader.sfx.exe. Nazwa pliku to jest ngcracker488. Coś takiego.

@up

Wystawiłem to tutaj bo mi to działa. I nie oddam ci twoje eq bo jak mówisz, że przez tego cracka straciłeś je.

jessicau.jpg
Opublikowano
Ej stary gdzie ty w tym widzisz loader.sfx.exe. Nazwa pliku to jest ngcracker488. Coś takiego.

@up

Wystawiłem to tutaj bo mi to działa. I nie oddam ci twoje eq bo jak mówisz, że przez tego cracka straciłeś je.

przepatrzyłem budowę tego pliczku.

Dzieli się na dwa pliki - loader.exe.sfx oraz setup488.exe.sfx.

Myślę, że bota crackuje plik loader.exe.sfx a ten drugi - setup488.exe to keylogger, ponieważ ma stosunkowo niewielką wagę ok. 100kb co idealnie pasuje do owntibii czy innego syfu a nazwe ma zdumiewajaco podobna do instalki oryginalnego NG ;p

Wystarczy WINRAR i nawet można zainstalować to bez keyloggera:)

pozdrawiam

Opublikowano

Ja tam nie wiem...mi działa bardzo dobrze. Pobrałem to z innej stronki i tam ludzie też mówili, że działa.

Stronka z której pobrałem to : www.tibiafacil.net czy coś takiego...to jest brazylijska stronka, więc nie moja.

@Faraonek

Ej ty napewno ten plik sprawdzasz ? Jak on wogóle nie jest spakowany winrarem !

jessicau.jpg
Opublikowano

sciglem to wlacza sie normalnie ale bot nie dzial . mialem tego ng na 3 dni i mi sie skonczyl wiec postanowi8lem zalatwic cracka , powie mi ktos czemu innym dziala a mnie nie ????

Opublikowano
Ja tam nie wiem...mi działa bardzo dobrze. Pobrałem to z innej stronki i tam ludzie też mówili, że działa.

Stronka z której pobrałem to : www.tibiafacil.net czy coś takiego...to jest brazylijska stronka, więc nie moja.

@Faraonek

Ej ty napewno ten plik sprawdzasz ? Jak on wogóle nie jest spakowany winrarem !

No i co, że nie jest spakowany winrarem?

Myślisz, że żadnej instalki *.exe itd. nie da sie rozpakować winrarem? Mylisz się.

Jeśli koniecznie się chcesz przekonać to naciśnij prawym przyciskiem myszy na ten plik i wybierz Wypakuj tutaj.

Strona, z której to NAJPRAWDOPODOBNIEJ!!! pobierałeś to tibiafacil.com

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...