Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crackowani Ng I Elfa

Myrtor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem ten temat ze względu na mojego kolegę, który prosił mnie abym zcrackował mu bota. Kiedy wszedłem na forum zobaczyłem bardzo dużo tematów w stylu : ,,Proszę pomocy nie wiem jak crackowac ng'' albo ,,szukałem ale nie mogłem znależć prosze pomocy...''

Mam nadzieje że czytając ten temat dojdzie do waszych główek, że istnieje opcja szukaj i przestaniecie spamować na forum

UWAGA!!!

Zauważyłem, że na tibiabot.com ostanio nie da rady pobrać bota więc dam moje linki.

Jeżeli jednak komuś udało się pobrać wcześniej i ma je na komputerze oczywiście może korzystać z nich

A więc zacznijmy

CRACK TIBIABOT NG

1.Ściągamy Spakowany plik

rapidshare

speedyshare

2.Wypakowujemy pliki hasło

tibiabotng

3.Instalujemy bota

4.Wrzucamy plik crack.reg do folderu z botem i odpalamy go

5.Korzystamy z bota

CRACKOWANIE ELFBOTA

1.Ściągamy Spakowany plik

rapidshare

speedyshare

2.Wypakowujemy pliki hasło

elfbot

3.Instalujemy bota

4.Wrzucamy plik elfbot.dll do głównego folderu z botem

5. Korzystamy bota

TUTAJ ZAMIESZCZAM SKAN DO TYCH PLIKÓW

Elfbot Scan

Tibiabot Ng Scan

Z tego co widzimy wykrywa jednego virusa. Lecz jest to dla tego że plik jest zabezpieczony hasłem

Jeżeli się na tym nie znasz Nie komentuj bo to chyba nie ma sensu (chyba że musisz se ponabijać postów i bedziesz czół się lepiej)

Pliki brałem z tego forum ale sam je skanowałem i moim zdaniem nic groźnego tam nie widzę.

Jeżeli jesteś jednak święcie przekonany że to hack zamieść swojego skana (a nie nabijasz posty xD)

Jak wchodzicie w skana pokazuje wam że wykrywa 1/40 lecz niżej nie ma żadnego virusa. A więc przeskanujcie i zobaczcie sobie w google co to za virus <Encrypted Archive> (plik zabezpieczony hasłem)

Jeżeli komuś coś jednak nie działa proszę o dokładne opisanie problemu żebym mógł pomuc

Opublikowano

W sumie nie głupie i przy okazji zcrackowałem se elfa xD.

Faktycznie mi też nie chce z tibiabot.com sciagnąc pisze że nie ma takiego linku czy cuś takiego.

Przeskanowałem i wykrywa tylko to 1 co napisałeś.

TY very much ;]

Opublikowano

Ad1 Nie to nie jest virus to jest informacjia ze plik jest zabezpieczony hasłem

Ad2 Tak jest to pod najnowszą tibie 8.42

Ad3 W takim razie spróbuj przeinstalować bota i jeszcze raz zcrackować tym plikiem to powinno pomóc

Opublikowano

Ad4 Dodatkowa informacja dla pana Isen

Pliku .dll .reg .cam .jpg itp nie da sie zainfekować żadnym virusem

poczytaj w google co to są pliki wykonalne i niewykonalne

Pliki które da sie zainfekować virusem to np. .exe .pif .cmd .scr .com .bat

JEŻELI WRZUCISZ VIRUSA DO PLIKU .JPG ALBO INNEGO NIEWYKONALNEGO DOSTAJESZ ODE MNIE 5KK NA SERVERZE HIBERNA

Opublikowano

Lolz faktycznie do dziwne ale jak ja skanowałem .dll nic mi nie wykryło na virustotal.com

A co do myrtona zgadzam się z nim że nie da sie wrzucić keylogera do pliku .dll .reg itp a jak ktos to zrobi to jest kozak xDDDD

Ale mi bot chodzi i jak skanowałem był czysty

Opublikowano

jinark123 ja też przeskanowałem ten plik DLL I tez wykryło Trojany... Jak widać @up na ss u mnie i kolegi jinark123 TO W PLIKU DLL SĄ TROJANY !

CZE ! ;]

Opublikowano

Omg napisz to na haker.com.pl i posłuchaj jak Cie będą bluzgać

Może faktycznie jest tu coś nie tak ale NIE DA SIĘ WRZUCIĆ KEYLOGERA DO PLIKU DLL

Opublikowano

Tak odgadliscie mnie to ja nim jestem wczoraj zhakowałem 3 gm'ów dzisiaj zchakowałem paulustinhe i tak własciwie zhakuje was wszystkich -.- grUUUUbo masz na bani. A może to ty se założyłeś zeby se łatwo postów ponabijać?

Opublikowano

Pamietajcie JESLI ARCHIWUM PLIKU JEST ZABEZPIECZONE HASLEM TO SKANER ONLINE NIE POKAZE WIROW. tak jest zawsze ;] Kto to sciagnal zycze powodzenia w stracie konta ;]

Opublikowano

JA powiedziałem że to co ja sciągnołem jest czyste a to co wam działa czy nie działa wisi mi troche...

Ja instalke miałem swoją i użylem swojej.

A więc krótko i na temat pozdro & poćwicz może podmienił linka albo jakis ch*j ale w sumie troszke mi to powiewa

Opublikowano
NIE SCIAGAC KEY ! JEST TO ZBINDOWANY PLIK Z ELFEM JAK WYPAKUJECIE PLIK TO PRZESKANUJCIE ! MOZNA ROWNIEZ KLIKNAC NA INSTALKE ELFA I JA WYPAKOWAC WYPAKUJE SIE KEY !

,,Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi.''

~ Albert Einstein

Opublikowano
Nie ściągać key na 100% skanowałem przesz 3 programy i w każdym wykrywał

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

myrtor znamy sie?

,,Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi.''

~ Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...