Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Detected - Odpowiedź K2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Attention, qulpak1994!

Thank you for contacting War Rock Customer Support regarding issues experienced while running War Rock.

The errors you are receiving issue are isolated to users running Windows XP (SP2) as well as some Windows Vista Users. To resolve these issues, follow the below steps:

XP:

1. Under your start menu, select programs, and then Windows Update.

2. Select Windows XP Service Pack 3, and follow the prompts to upgrade to SP3.

Vista:

1. Right click your War Rock Shortcut and select properties.

2. Select Windows 2000 mode and Run as Administrator. Click Ok to accept changes.

We apologize for any inconvenience this may have caused. Thank you for playing War Rock

Oto słowa, które napisało mi K2 po moim tickecie o błędzie "Hack Detected" xDD Z tego wynika, że użytkownicy XP SP 2 powinni pobrać SP3 a użytkownicy Visty powinni uruchomić WR w trybie zgodności z Windowsem 2000. Mam nadzieję, że komuś pomogę xDD

P.S. Nie chcę się chwalić, ale to jest już 4 raz, kiedy K2 odpowiada na mojego ticketa po jednym dniu! xD Gratki dla nich^^

Opublikowano

hehe chociaż tobie odpowiedzieli ;) to się przyda jutro przetłumaczę w wolnej chwili na polski i będzie można podkleić.

a odpowiedają ci tak szybko bo masz wysoki lvl i pewnie nie raz premke kupowałeś ;) takich szanują pr0 gamerów ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Thx qulpak, masz 5*

W końcu wiem co zrobić z Vistą żeby WR ładnie chodził (Vista - najgorszy produkt microsoftu).

@Down Łatwo ci mówić :P Gdybym miał jakąś instrukcję do alcohola, to bym już dawno zainstalował XP'ka

(Szukałem w googlach i nic konkretnego nie znalazłem. Być może za słabo szukałem)

Już próbowałem coś zrobić przez alcohola, ale jak wkładam płytę i wybieram nagrywanie to mam napis "czysta płyta" i nic się nie dzieje -.-

Trzeba formatnąć płytkę zanim się coś nagra??? Ja chciałem zformatować, ale podczas formatowania zawsze wyskakuje błąd "Coś tam Windows nie może ukończyć procesu formatowania" *.*

Opublikowano

@up na win 7 nie chodzi na razie WR ;)

@2x up weź inną płytę ;) a jak nie to zainstaluj inną wersję alcohol-a

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

W końcu ruszyły dupę te jebane kur**.

Masz 5*.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Pisalem jak ten problem rozwiazac z tydzien temu i jakos za duzo ludzi nie przeczytalo nie mowiac juz o podziwkowaniach ... :/

Opublikowano
Pisalem jak ten problem rozwiazac z tydzien temu i jakos za duzo ludzi nie przeczytalo nie mowiac juz o podziwkowaniach ... :/

Nie wnikam w Twoje fantazje. ;D

Btw. K2 i tak nic nie zrobi więcej. : D

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

• 1 miesiąc temu...