Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ominac Gameguarda?!

Ktos23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisalem juz w dziale SroKing ale problem wydaje sie byc nieco rozniacy od innych (bo ja wymagajacy jestem :P ),wiec napisalem oddzielny temat.

Wstepniak..

Wbijam dzisiaj sobie na spota(ksro),patrze...a tam stary ziomal na bocie i napewno nie byl to Autotarget >,<

Wnioskuje ze jedynym sposobem na bezplatne i w miare lajtowe botowanie jest moliwe przez SroKing,ale mam pewien problem,bo jesli on moze to ja tez chce haha

Problem..

Niby mam MC do Ksro ale i tak wlacza sie Gameguard.Mialem troche problemow z uruchomieniem silka przez Kinga bo dostawalem krasze na pulpit.Poradzilem sobie juz z tym uruchamiajac silka przez administratora,ale problem tkwi chyba w GameGuard.Przy logowaniu dostaje komunikat Blad C8 tak jakby konta nie istnialy.

Mysl...

Myslalem tez nad tym ze moze SroKing sluzy tylko i wylacznie do isro,tylko nalezaloby zmienic serverlist i ich adresy.Niestety w plikach nie znalazlem zadnych tego typu pliczkow ktore moglbym podmienic.

No wiec...I need some help ;]

Ps...

Gdyby sie to dalo zrobic bylby to przelom w haku na wszystkie wersje Silkroad^^

Link do lunczer-ow ksro Silkroad.exe i sro_client.exe jakby ktos umial ominac Gameguard itd to pod tym adresem:

h t t p : / / o d s i e b i e . c o m /plik/2467839---81da.h t m l

Bez wirkow no chyba ze mam jakis syf na kompie ^^

Edit

Udalo mi sie wbic na ksro z srokingiem niestety konsola klawisza END sie nie wyswietla

Zainstalowalem jave,library files itd tez nie pomoglo :/

rocnl9.jpg..VS..14710213hn9.jpg
  • 2 lata później...
Opublikowano

Sam nie wiem jak go ominąć

P.s

Lol , widać zainteresowanie tematem jest zaje... ;d

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

• Dodaj nową pozycję...