Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini Poradnik Na Hack Detected

ddmian07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że na forum pojawiło się ostatnio bardzo dużo tematów dotyczących błędu HS, postanowiłem napisać w kilku punktach, co należy zrobić zanim napiszecie nowy temat o tym problemie.

1. Powyłączaj wszystkie programy na czas próby gry (nawet antywirusa)

2. Wyczyść kompa z syfu, najlepiej to zrobić za pomocą programu CCleaner i stosować go raz na miesiąc

3. Wciśnij Start > Uruchom > services.msc > PnkBstrA/ PnkBstrB i daj im tryb wyłączony (właściwości) jak to pomoże, odznacz PBA i PBB z uruchamiania; Start > Uruchom > msconfig > Uruchamianie > Odznacz PnkBstrA i PnkBstrB, następnie kliknij OK i zresetuj kompa

4. Kliknij w ikonę wr > właściwości > Zgodność > Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows 2000 lub XP. Jak miałeś/aś to wcześniej zaznaczone, najlepiej to odznacz i zobacz czy to coś dało

5. Jeśli te cztery punkty wyżej nie poskutkują, możecie się pokusić o reinstal. Najlepiej go zrobić z usunięciem wszystkich plików, ściągnięciej nowej instalki i zainstalowaniu na innej partycji.

6. Aż żal mi się to pisze bo to praktycznie nie porada; Jeśli masz czas i chcesz poświęcić swoje dane dla tej gry, możesz zrobić format dysków, jednak nie gwarantuję że wtedy wszystko będzie działać.

7. Reinstal nie pomaga, a formata nie chcesz robić? Zgłoś ten problem do K2 za pośrednictwem "Submit ticket"!

8. Włączamy WR, zanim sie zalogujemy naciskamy kombinacje Ctrl+Alt+Dlt, wyszukujemy na liście w zakładce procesy Warrock.exe, naciskamy prawy przycisk myszy. Wybieramy "Ustaw Koligacje" i zaznaczamy tylko CPU 0.

9.Sposób cubaza47891374 pobierzcie serwis pack 3

ODRAZU MÓWIE ŻE PORADNIK SKOPIOWANY Z INNEGO FORUM

Opublikowano

ja mam 9 punkt

9.Jesli nieposkutkuja powyzsze porady poprostu nie uzywaj haxow xD

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Lol, mi reinstal nawet nie pomógł (kompletny format dysku C; D; E;) jak ostatnio oni coś zrobią to masakra.

Ej, a zkąd ja mam mieć tego Punkubustera, skoro go nie instalowałem (teraz jest hackshield)??

Dupa z tej gry i tyle.

Fajnie się grało przez 2 dni Eventu z literkami, a od tego nowego eventu jest masakra, nawet aug na miesiac kupilem, a tu sie grac nie da.

Za 5 godzin gry (z przerwami na HackDetect) ledwo tysiaka uzbieralem, żal.

Jeśli możesz, to zarejestruj sie na http://scour.com/invite/michal00pl/

Z tego linku jest 50pkt gratis na początek + 100 za pobranie taskbara!

BOT do tego http://www.scourcheats.yoyo.pl/cheat/autobetaa.php

1.Zaznacz jeden artykuł rączką w górę, a drógi w dół.

2.Kliknij odświerz i tak powtarzaj (max 100 razy na dzień).

Dziennie 300pkt, 6500pkt=25$, mozna zbierać więcej (lepszy przelicznik punkt-dolar)!

Proszę, zarejestruj się, zbieraj punkty, nic za to nie płaicsz, a tylko zyskasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...