Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybrana kolejność sortowania nie jest obsługiwana przez system operacyjny

haxed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. za kazdym razem gdy uruchamiam bele jakiego bota próbowwałem wwzystkie jakie tu umieszcznono wyskakiwal mi ten error "Wybrana kolejność sortowania nie jest obsługiwana przez system operacyjny" Dzieje sie to po tym jak laduje sie z silk z botem . mam WindowsXp Profesional prosze o pomoc

bez gif.

Opublikowano

mam to samo okno, po prostu klikam ok a bot i tak sam startuje po chwili klienta gry i loguje sie. zadnych wiecej problemów nie napotkałem jeśli chodzi o to.

Opublikowano

Dziękuje zaraz sprawdzę ps oczywiście nie ma znaczenia czy to orginał windows czy nie ?

bez gif.

Opublikowano

a masz nielegalnego? :] ostatnio za nielegala znajomy dostał 2 lata w zawiasach i grzywne. A najechali mu na chate niby za co innego ^^

Btw. mi to nie przeszkadza ale jesli piszecie ze to jezyki wschodu to ok ;P

Opublikowano

Rahuene mówiłeś że bot ładuje ci się po chwili mniej więcej ile? i jakiego bota konkretnie używasz bo mi się płytka z windowsem zgubiła chyba że instnieje innym sposób na te języki ?

bez gif.

Opublikowano

U mnie jest tak, że po uruchomieniu TBota (F8) pokazuje sie ta kropa po srodku, wyskakuje błąd windowsa, klikam ok i max 10 sek czekam. Wszystko działa jak trzeba.

A co do łatki z językami moze znajdziesz w necie.

EDIT:

Spróbuj ściągnąć to: http://www.filefactory.com/file/a06492

nie skanowałem ponieważ ma +200 MB. Radze zeskanować po zassaniu i sprawdzic czy to to. Sam wynalazłem w niecie.

Opublikowano

Ok dziękuje zaraz sprawdzę o virusy się nie martwię mam dobrego anty wirusa > EDIT jam ma tak że pojawia mi się okno ładowania i ta kropka i nic ładuje się i nic ... ok mam te języki są one w postaci 2 folderów co dalej jak je zainstalować?

bez gif.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...