Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DumpDeleter

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Kiedy dostajesz crasha w grze, program automatycznie go usuwa, jest to bardzo wygodne, troche lepsze niż ręczne usuwanie, np jak w poniedziałek bocisz w nocy, a we wtorek juz jest inspekcja ><

W sciezce dodaj swoj folder silka, nacisnij Start i program zacznie oprozniac katalog dump.

DOWNLOAD: http://www.megashare.com/615481

HASLO: IRever

SCAN: http://www.virustotal.com/analisis/6e34f75...57d6576676cc103

Pierwszy program od dluzszego czasu ;P

By IRever

Przetłumaczone z E*pvpers.de

Enjoy.

post-6300-1236969038.jpg

//Ciach

Admin Cienia
Opublikowano

No nie wiem czy ten programik jest taką koniecznością, lepiej samemu usuwać no ale może się zdarzyć że ktoś przed inspą dostanie crascha. Ile razy miałem już po 7 plików w tym folderze a i bana nie było. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

O lol, sam ten program chciałem zamieścić =D

Program pomocny dla tych co nie wiedzą gdzie te pliki sie znajdują, mnie to i tak wali bo kupuje silki na konto.

76561198001815076.png
Opublikowano

pierwsze o tym slysze dump wf? mam juz pol roku tego samego clienta bez reinstalow, a folder jest pusty

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Admin Cienia
Opublikowano
pierwsze o tym slysze dump wf? mam juz pol roku tego samego clienta bez reinstalow, a folder jest pusty

Więc możliwe że nie miałeś nigdy crachsa lub pliką są ukryte.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

krasow mialem tysiace zoabcze czy nie sa ukryte

edit

nie sa ukryte

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

A nie mozna wejsc w folder silka , tam jest folder Dump wchodzimy do srodka i usuwamy wszystko co tam sie znajduje...? Może byc tak? Bo mi sie wydaje ze sciaganie tego programu jest nie potrzebne :)

Jak cos to napiszcie bo pewnosci 100% nie mam :P

A.. jescze jedno. Na czym polega ten Dump ? Co robi itd? Odp. pls :)

Ok dzieki :D

userbar808467.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...