Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na Xiu

matis64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest jakis sposob ominiecia bana na ID dysku na xiu? kurka dostalem blocka za to ze wszedlem na kumpla konto na ktorym na 55 lvl byl g 9 speed ;/ gm zauwazyl no i lipa ;/ a mialem dosc pokaznego vage. Czy cos oprócz zmiany dysku pomoze?

Opublikowano

podsumujmy :

-miales 55lvl POKAZNEGO vage ? Pwn3d ? 0wn3d ? Co mial ? g50 1h + 10 hlt, full g50 glorious ? xD

Jak mogli cie zbanowac z g9 speeda, ktorego mozna (przynajmniej mozna bylo) dostac od jakiegos hlvlowego maga (ahh.. Seymour[czy jakos tak] i te jego/jej bufy ;f)

www.pccforum.net > msuxforum.pl

Opublikowano

Hmm vage mialem lvl 90+++ secik pokazn y bofeek i 10 kkk w kasie / dostalem bana na ip za to ze dalem sobie magiem na lvl 55 speeda g 9 ktory jest od lvl 92 dla maga ... i dostalem bana na ide dysku, jest w stanie ktos pomuc objasnic jak i co?

Opublikowano

Znalazłem pewną nieścisłość w Twoim pierwszym poście...

Zdecyduj się w końcu co to za ban na IP, czy na ID dysku bo to dość duża różnica...

Najlepiej przeczytaj w ogóle co to IP.

Co do ID dysku to można je zmienić, a jeśli chodzi o IP to polecam neostradę.

[iD Dysku]

http://www.speedyshare.com/283919700.html

Ściągasz ten plik i wrzucasz go do X:\WINDOWS\system32 (gdzie x podajesz oznaczenie swojej partycji z windowsem)

Start > Uruchom > wpisujesz cmd

W wierszu poleceń komenda: volumeid x: xxxx-xxxx (x to oczywiście znowu oznaczenie partycji) - w moim przypadku wygląda to tak:

volumeid f: 1111-1111 (cyfry jakie podasz są obojętne)

Najlepiej teraz zrestartować system. Powinno działać, bana na ID dysku nigdy nie dostałem, więc pewności w 100% nie mam.

Testowane oczywiście na XP x32, czy działa na Viście to nie wiem.

sign.png
Opublikowano

Ale nie rozumiem czemu jak dałeś magiem tego speeda to czemu na twoim knighcie dostałeś bana?Wydaję mi się że mag powinien dostać bana.

Mariuszw13.png
Opublikowano

omg ban na ID dysku i na IP to nie to samo co ban na acc...

Jeden jak i drugi (ID i IP) uniemożliwia zalogowanie się do gry z danego kompa / neta.

sign.png
Opublikowano

Dzieki YourFear pewnie to tez dziala lecz scaignalem od rzu wpisalem zmiana hdd w guglach ^^ i scaignalem programik ktory zmeinia stare ide dysku na inne ;) oczywiscie pikpnie dziala / dzieki / mozna zamykac :)

P.s to byl ban na hdd poniewaz na xiu nei ma banow na ip sa na kotna oraz na hdd sdysku c czyli systemowego ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze o reup programu... mam bana na ID dysku,sciagalem volumeid,probowalem ale zmiana mi nie wychodzi za pomoca tego programu... A musze zmienic,bo sobie nie pogram :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ma ktos moze dzialajacy link do tego programu, albo ma go na kompie i moglby go wrzucic na jakis server?

Chodzi o to, ze powyzszy link wygasl, a na google nic nie moge sciagnac :( ??

Opublikowano

powiem wam tyle wpiszcie sobie w wujka google zmiana id dysku twardego albo etc ... ja znalazlem 3 programy linkow nie podam bo nie pamietam jak to wpisywalem w google , sam uzywam tego id ktore tam jest ... endzoj

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...