Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Pacifist godmode

Mage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że jeszcze nikt tego nie zleachował, więc zrobię to ja.

Autor: Screen. mpc.com

Download:

Klik

Scan:

Klik

Jeżeli patcher nie będzie chciał się uruchomić musicie ściągnąć .NET framework 3,5

Download:

Klik

Bez skanu bo to w końcu strona microsofta :)

Obsługa:

1.Odpalamy patchera.

2.Klikamy na browse i wskazujemy nasz plik mob.wz

3.Monster ID zostawiamy bez zmian.

4.Klikamy patch (patchowanie potrwa chwilę więc trzeba uzbroić się w cierpliwość).

5.Gdy mob.wz zostanie spatchowane będzie trzeba je zapisać jednakże nie można nadpisać starego pliku mob.wz bo wystąpi error, najlepiej zapisac je w innym folderze.

6.Gdy już zapiszemy nasze spatchowane mob.wz, stare mob.wz z folderu ms musimy usunąć i zapisać w nim ( w folderze ms) mob.wz które wcześniej patchowaliśmy.

7.Gotowe, teraz wejdż do gry i ciesz się godmodem :).

Ps. gram na tym dość długo i nie ma a/b.

Lecz pamiętajcie używacie tego na własną odpowiedzialność.

@2x down

Instrukcja obsługi została uproszczona do maximum... Próbuj aż do skutku.Działa w 100%,próbować a nie gadać :D.

Oczywiście mob.wz musi być czysty (czyt. taki którego się wcześniej nie edytowało)

@To nie ma a/b możliwe że gm was zbanował :D

@Edit

Na mpc.com piszą że to jest a/b więc uważajcie :P

368216.png

Opublikowano

Ok. Testuje zaraz dam odpowiedz!

@edit

jestem po tescie... jakos nie smiga mi nie wiem moze zrobilem błędy ale ciezko tu błąd zrobic oO sproboje jeszcze raz ^^

@up

wiem wiem ;)

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

taaa.... może działa może nie... ja nie wiem bo jak spatchowałem to mi się komunikat o złej wersji clienta pojawił... ;] Teraz muszę na nowo ściągać maple... :D ale zapewne to nie wina tego patchera... :P

Opublikowano

Nie wiem czy komukolwiek będzie się chciało uploadować tak duży plik. Jak by to było na GMS , ale na EMS...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mi działa, poradnik przejrzysty. Wiecie ile Meso zarobiłem dzięki temu? 1.5M, sprzedałem wszystkie HP Potions. ^^

----------

The300

Opublikowano

Działa nie wiem czemu wam nie działa ^^ przed kliknieciem path kliknolem open moze dla tego ^^ sami obadajcie :P

prosiakjaimamafk7.jpg

beztytuufa9.jpg

Opublikowano

No ladnie, nawet dziala.

Tylko 1 rzecz mnie wkurza, robisz te poradniki tylko po to zeby zwiekszyc swoje szanse ma moda, a takowych nie masz, bo mamy 2 bardzo w chuj wysoko aktywnych modow. Anyway GJ.

Opublikowano

@UP

Nie w tym sęk, poprostu zamiast czekać aż ktoś tutaj takowe wstawi wole to zrobić szybciej aby inni użytkownicy mogli je używać. Anyway szans na moda nie mam bo tylko wojtasek oddał pozytywny głos :). No ale może kiedyś ^^.

@Noob1989

Łap mob.wz. (na rapidshare bo najszybciej się uploaduje)

http://rapidshare.com/files/199582754/Mob.wz.html (czyste żebyś mógł sobie je skopiować na czarną godzinę) :D

@2xDown

Dziwne bo ja gram normalnie... Cały czas od rana afk siedze i bana nie mam o.0.

Może gm Cie złapał.

368216.png

Opublikowano

Prooove to działa!

Jeżeli komus nie dziala udzielę pare rad

1. nowy czysty mob.wz

2. kopia mob.wz

3. naciskamy open:]

4. Delete gameguard do ubdate

Pozdrawiam Athlas

reflink

Opublikowano

AB wyłapałem...no trudno mamie potem się poskarżę jak wróci z pracy.

Dostalem po jakiś 30min expieniu o.O

Czyli ab jest na gmodach na ems

@down

Spoko spoko pisalo GMMANGO police cos takiego xD

2x Down

Aha. No co ty nie powiesz ?

prosiakjaimamafk7.jpg

beztytuufa9.jpg

Opublikowano

@up

Nie wiem dlaczego dostałeś bana... :D Według mnie GM Cię po prostu złapał bo ja już expię od kilku dni i nic... :D nawet 1 D/C :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mi to nie dziala ;/ zrobilem jak w ,,poradniku,, ehh zycie ;/ jeszcze musialem czekac az mi ten framework sie zpatchuje ;/

Opublikowano

Poczekaj zaraz wrzucę Ci mój mob wz.

Będzie na rapidshare bo inne hostingi mają większe limity :P i po prostu nie da rady na nie wrzucić tak dużego pliku :D.

Łap:

http://rapidshare.de/files/45823752/Mob.wz.html

Wklejasz po prostu do folderu z MapleStory Europe v50 i grasz ;P.

Na wszelki wypadek zrób sobie kopie starego Mob.wz bo później będziesz miał problemy z patchowaniem.

@Down

Obecnie nie gram, tylko czasem na chwilkę wejdę. W żadnej gildii nie jestem bo nie chce aby było tak jak na globalu że polowa ludzi z gildii mnie śledziła ^^

Ps. nie martw się będzie działać :D , ale teraz już nie wiem czy nie ma a/b ja jakoś grałem po 3-4h i nie było a/b a na mpc.com piszą że to a/b xD więc uważaj.

Ps. nie rób joba z włączonym tym godmode bo piszą że a/b jak joba robili to dostali :D.

368216.png

Opublikowano

Dzieki , juz sciagam zobaczymy czy bedzie dzialalo ;]

Jestes moze w jakiejs gildi ?? mam 29 maga na ten moment dzis pewnie 31/32 ;]

Daj nick ja mozesz ;]

Opublikowano

Mógł byś podać link do Microsoft .NET Framework 3.1 ? bo nie moge zainstalować Microsoft .NET Framework 3.5

@EDIT ok wszystko juz dziala ale mam jeszcze jeden problem pisales ze mamy nieruszac id moba a u mnie jest puste pole i co mam tam wpisac ??

Opublikowano

Net Framework wyszedł w wersji 3.0, nigdy nie słyszałem o 3.1

Masz link do 3.0

http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/12601.html

Jak nadal nie będziesz mógł zainstalować to po prostu ściągnij gotowe, jest 3posty wyżej.

@Up

Ma zostać puste.

@Down

Jeżeli się nie mylisz to proszę o zamknięcie tematu.

368216.png

Opublikowano

Witam!

10 March 2009

Pacifist Godmode jest odtąd blokowany automatycznie. Krótko mówiąc odradzam korzystania z tej aplikacji.

Z poważaniem,

Raziel Gamer

Opublikowano

Dittex

W takim razie dlaczego temat nie został zamknięty? Po drugie, jak możesz go nazwać starym jeśli widnieje na samej górze pierwszej strony? <_< Erm..

MagePL

Tak, wszystko na to wskazuje.. Ludzie, którzy go używali skarżyli się na innym forum (nie podam adresu, bo dostanę % za reklamę :ph34r: ), że stracili konta - potem zwalili winę na autora, że ich nie uprzedził. :lol:

----------

Raziel Gamer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...