Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TUTORIALS REVBOT

KeNzO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TUTORIALS REVBOT

KROKI:

1) WYPAKUJ REVBOT

2) OTWóRZ MEDIAPATCH I...

rev2ad3.jpg

3) OTWóRZ NUCONNECTOR4A

4) OTWóRZ REVBOT[0.07.10C] I KLIKNIJ NA CONNECT

4) OTWóRZ SILKROAD JAK ZAWSZE

5) W SILKROAD NACIśNIJ F6 I WEJDź W USTAWIENIA REVBOTA

rev1jn6.jpg

6) NACIśNIJ F5 ABY ZACZąć BOTOWAć

7)PODZIęKUJ MI

RevBot

SKAN:

skanwv4.th.jpg

Autorem tutka jest stban4ever z GamerPlanet.net

Ja przetłumaczyłem...

Mam nadzieję, że się komuś przyda...

Pzdr.!

Opublikowano

hmm nie znam takiego bota a pozatym masz 2 posty. więc ja dostaje przy tbocie. ale jeśli to działa i nie ma żadnego syfu w sobie to będzie super dla tych co nie mogą uruchomi tbota Pozdro

PS Niech to ktoś przetestuje bo ja dostaje przy tbocie... ( aha robicie na własną odpowiedzialnośc )

Opublikowano

Oczywiście, że to jest bot nie wiem sam jak działa bo go nie testowałem jak Moderatorzy zgodzą się to dodam link do strony głównej tego bota.

Podobno jest to dosyć dobry bot,ale tak jak pisałem nie testowałem go...

Pzdr.!

Opublikowano

mógłbyś wkleić tego bota na rapidshare albo sendspace? Bo z tego coś nie potrafie

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

Revbot to bot strony www.rev6.com ... bot to tak jakby polaczenie nubota i tbota.. czytajcie inne fora po za mpcforum.. on jest na rynku juz ponad 2 miechy jak nie ponad 4

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Chciałem zostawić na noc włączam... i ? włączyłem okno ustawień nie przez f6 tylko ręcznie przez connect jeszcze ujdzie... ale jak tu teraz uruchomić robię F5 i dupa robiłęm kilka razy na różne sposoby.A gdy już ustawiłem opcje ciskałem f5 to spróbowałem f6 no i znikło okno ale w procesach jest... już myślałem że kolo zacznie już atakować ale nie...Może źle ustawiłem opcje jak co to niech ktoś sprawdzi może mu wyjdzi8e

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

zal mi ludzi co nie zanja revbota.... przeciez to koorwa 1bot jaki zaostal oficialnie wydany do silkroad....

co prawda na samym poczatku pod nazwa NuBot ale RevBot to tylko jego ulepszona, nowa wersja....

zal zal zal

Się gra, się ma
Opublikowano
niech ktos go stestuje i powie czy jest darmowy??a wogule wlasnie jest on darmowy??

Serce mi się kraja jak czytam takie posty. Człowieku naucz się poprawnej polszczyzny, nie spamuj i najpierw myśl dopiero rób. Bo u Ciebie to chyba działa na odwrót.

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

xDD jesli chcesz bana to uzywaj RevBota on jest zrobiony przez gejmaxa i rev6 wiec radze wam tego nieuzywac a jak nie wierzycie to zobaczcie liste banow sa bany za revbota i pare osob ma za tbota wiem bo znam tureckich noobkow xDD

Opublikowano
xDD jesli chcesz bana to uzywaj RevBota on jest zrobiony przez gejmaxa i rev6 wiec radze wam tego nieuzywac a jak nie wierzycie to zobaczcie liste banow sa bany za revbota i pare osob ma za tbota wiem bo znam tureckich noobkow xDD

Dal link do tej listy... żebym zobaczył za co są bany.

jestem-boski.gif

Die Die Die

Opublikowano

hey mi cos to nie dziala bo jak wchodze w media patcher i potem wpisuje tak jak na obrazku te liczby potem naciskam rev6 potem patch i mi wyskakuje takie cos: run-time error `76` patch not found co musze zrobic prosze mi powiedzcie...

gn0066bankofganjaposterqg1.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to rev bot pamietaj musisz ustawic Hunting area wybrac moby skile i start hunting cos takie w jakiejs zakłądce jest ja ju zmiałem tego rev bota jest kiepski Pozdrawiam

Opublikowano

Sam chcialem napisac do tego tutoriala, ale ktos mnie wyreczyl. Podpinam, czesci osob sie na pewno przyda ;]

Opublikowano

Podajcie jeszcze raz stronke do ściągnięcia, bo ta z sendspace już nie działa.

Atra esterni ono thelduin, mor'ranr lifa unin hjarta onr, un du evarinya ono varda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...