Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy to prawda ??

bati1115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem ze mają dzisiaj być famasy za free każdy na warrocku spamuje tym że o 13 o 15 to jest prawda czy nie bo ja myślę ze to blef ;/

Opublikowano

Jasne. Dadzą każdemu famasa... W takie bzdury wierzyć...

@edit

A jednak.

# Anniversary event and Olmypics are starting tomorrow (Feb 6th) Players who login anytime during the day will automatically receive 3 days of FAMAS and SUPERMASTER on their account.

# Stinger missiles once again do direct damage as well as splash damage to infantry.

# Stamina item once again displays the correct text upon use.

# To start off the celebrations for Valentine's day, "Lovu Lovu Medic Boxes" have been distributed among the troops. Heal your teammates with the power of LOVE!

# In-game banners updated to reflect upcoming Valentine's day event information.

# Various collision and minor bug fixes.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Event period: February 6th starting 12:00 am GMT.

My jesteśmy w GMT +1. Dodajcie godzinę.

Pewnie mają jakieś problemy.

@niewiem32145

Famas'a i SuperMaster'a dostanie każdy, a nie ludzie z lvl'em powyżej 16...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

zalogujesz i dostaniesz

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano
12:00 GMT to 13:00 GMT+1 (nasza strefa czasowa). Najwyraźniej mają jakieś problemy.

@down

Skąd wy kurwa macie takie informacje? o.O

Dobra dobra ale zależy gdzie oni mają siedzibę ? Bo główna jest chyba w USA, a tam jest teraz ok. godziny 10.

k2networkiv2.png
Opublikowano

HAHA, ale się dzieci cieszą nie stać na premium to nigdy nie mieli famasa :> huahuahua zajebi** ironia.

Zaraz zamykam ten spam.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Rocznica wydarzenia i Olmypics zaczynają jutro (6 lutego) Gracze, którzy w każdej chwili zalogować się w ciągu dnia zostanie automatycznie otrzymają 3 dni z FAMAS i SUPERMASTER na własny rachunek.

# Pocisków Stinger ponownie zrobić bezpośrednie szkody, jak również splash uszkodzenia piechoty.

# Wytrwałość pozycji ponownie wyświetla tekst na prawidłowe wykorzystanie.

# Aby rozpocząć obchodów Valentine's Day ", Lovu Lovu Medic Pola" zostały rozdzielone wśród żołnierzy. Uzdrów swoje drużyny w moc miłości!

# W grze banneri aktualizacja w celu odzwierciedlenia nadchodzących Walentynek przypadku informacji.

# Różne kolizji i drobnych poprawek.

angielski

>

polski

zamień

Przetłumacz

Przetłumaczyłem

POWRÓCIŁEM NA FORUM!!!!!!
Opublikowano
wiesz raz na tydzień wchodze do wr

RZ NA TYDZIEŃ?Chyba boisz dupy że ci heda strzele .

POWRÓCIŁEM NA FORUM!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...