Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newlongju zmiana hasła

XaNtoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze nie ma tu mowy juz o wchodzeniu na stronę przetłumaczoną, wchodzimy na adres

http://www.newlongju.cn/register/register....on=changepasswd

z Internet Explorer 7.0 lub nowszy

1:

W pierwsze pole wpisujemy swój Login w drugie numer identyfikacyjny: ja wpisuję zawsze xxxxxxxxxxxxxxxx inni mogą miec inne, klkamy w przycisk poniżej

(wpisałem xxxxxxxxxxxx bo zdałem sobie sprawę że dzięki tej informacji, każdy może sobie zmienić hasło na zakładanych przeze mnie kontach, i to nie tylko właściciel konta...)

2:

Na następnej stronie dwa pola mamy już wypełnione, trzeba tylko wpisać odpowiedź na pytanie które było nam zadawane podczas rejestracji: Ja każdemu dawałem: Polska

Powinno przejść do następnej strony po kliknięciu w przycisk poniżej

3:

Na następnej stronie wpisujemy nowe hasło dwa razy i zaznaczamy ptaszka i po kliknięciu w przycisk powinno być OK

Opublikowano

zal.pl że spytam, ale gdzie się daje te piątki? bo daję jakby co

Opublikowano

szczeze XaNtoR zachowujesz sie jak bys odkryl ameryke a jestes debilem odrazu gdy sciaglem newlongju nawet niewiedzialem ze istnieje mpc forum wiedzialem jak zmienic chaslo na new.na stronie glownej kolo rejestracji to jest.

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano
szczeze XaNtoR zachowujesz sie jak bys odkryl ameryke a jestes debilem odrazu gdy sciaglem newlongju nawet niewiedzialem ze istnieje mpc forum wiedzialem jak zmienic chaslo na new.na stronie glownej kolo rejestracji to jest.

po 1 to ty jesteś debilem bo XaNtoR coś robi dla forum i wyjaśnia wiele problemów a ty kur** co robisz ??? SZPAMISZ !!!

po 2 skoro wiesz to się podziel a jak nie to spier****j

Temat :

XaNtoR też zacznę się tym bawić ale narazie to mam problem po tym paczu nie mogę grać ;/

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...