Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać hasło do ecSro ?

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1)Wbijamy na tę stronkę : Tutaj [Strona w j.polskim]

2)piszemy do tego moderatora priv wiadomość. On nam pomoże w;

Orginal :

'We are just the forum team , we are here to help out players with problems but there are a some things we can't help with ...'

Translate:

'Jesteśmy na forum zespołem, jesteśmy tutaj aby pomóc graczom z problemami, ale istnieją pewne rzeczy w których nie możemy pomóc...'

-Changing your e-mail (in-game account). -Czyli zmienią email jeżeli to konieczne.

-Changing password (in-game account). - Czyli zmienią haslo jeżeli to konieczne.

-Activating accounts. -Aktywuja konto (Chodzi tu pewnie o VIP)

-Making accounts. -Stworzą konto.

-Moderators or Admins are NO GM's. -Moderatorzy lub Admini nie są Gm-am.

TuT by MMiki Wszelkie prawa zastrzeżone .

///Precision: dokonałem kilka poprawek.

MMiki :

1)Nie wolno zamieniac sie postaciami. Jak ktoś cie oscamuje to moderator i admin ma prawo nie podawac ci niczego gdyz to nie twoja postac.

Muszą ci pomóc

2)Jak kupisz postać za kase (Real) to moderator lub admin moze (wręcz powinien) podać ci all do konta.

I tak na marginesie! Nie życze sobie aby tut był kopiowany na inne strony niż www.mpcforum.pl smile.gif Pozdro all

b577e893e102f.png

Opublikowano

Sprawdze czy działa i dam edita ;)

@Edit

Działa

@Proponuje podpiąć ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Moderatorzy lub Administratorzy ma GM's
Raczej zle ktoś napisał na tej stronce :P

Nie wolno! czyli nie pomogą

1)Nie wolno zamieniac sie postaciami. Jak ktoś cie oscamuje to moderator i admin ma prawo nie podawac ci niczego gdyz to nie twoja postac.

Muszą ci pomóc

2)Jak kupisz postać za kase (Real) to moderator lub admin moze (wręcz powinien) podać ci all do konta.

I tak na marginesie! Nie życze sobie aby tut był kopiowany na inne strony niż www.mpcforum.pl :) Pozdro all

@Edit. A no właśnie dajcie plusa jak komuś pomogłem :D :D :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym odzyskać e-mail lecz ecsro.net jest zamknięte , więc zna ktoś jakiś sposób na odzyskanie e-mailu ??.

@edit

Hasło i ID znam , ale emailu nie znam więc jest sposób żeby go odzyskać ??.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem chciałbym odzyskac swoje hasło bo zmieniłem haslo na ecsro fembri i nie pamietam tego hasla chciałbym zeby mi ktos napisał czy da sie to haslo odzyskac pls pisac !! znam Email znam ID ale PW nie pamiętam pisac pls

Opublikowano

@Up

jasne..

1.Załóż konto na stronie podanej w 1 poście :)

2.Napisz PM'a do WhiteLotus - admin. [ nie podawaj mu passów ani nic :D]

3.napisz coś takiego."

Hi,

I would like change my pass because i forgot it. I have ID & Email . Can you help me?

Thanks .

@Down

Nie potrafię Ci tego wyjaśnić :.xD

b577e893e102f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu GM pisze Ze nie może mi pomudz i mam czkeać na coś na stonce ??Ktoś wie co to beżie w tej stronce??

Cytuje

nope i'm sorry i can't , wait for the new page to be there

@ Kto skasował mojego poprzedniego posta?

@Edit

Co do pomocy to tylko ściema oni nikomu nie pomogo chyba że kupisz z z 2k silkow

Opublikowano

Ja pisałem do tego admina zeby mi zmienił email bo nie pamiętam , a on mi odpisał ze oni nie mogą mi zmienić ani maila ani pw...;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tez pisałem do tego Admina Wh1teL0tus i on mówi że nie może nic zrobić mam poczekać jak będzie retrieve strona online czy jakoś tak. Nie ma innego sposobu na odzyskanie hasła do ECSRO??. P.S Proszę o szybką odpowiedz.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

to jest fake taki ze az mnie w dupie szczypie pisalem do tych napsow z 10 razy a oni mi powiedzieli ze nie mogą nic zrobic i sryy .... i tyle z tej ich pomocy xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

LOL oni huj moga zrobic!!! ja kurwa kupilem glaviera za 90zl real! na ecsro i zanim zmienilem pw do konta to haslo juz bylo zmienione a oni mi go nie odzyskali lol ;/!Ten caly temat powinien byc usuniety poco on istnieje ! dla jaj ?? no ja niewiem !!!Oni nikomu nie pomoga maja nas gdzies i koniec!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...