Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat]To Aot( Tactical Ops)

domcio01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze juz ktos robil taki temat ale ja postanowilem zrobic poniewaz widzialem jak bylo ..."ma ktos moze cheaty do tactical ops"... itp. itd.

Ja gram w tacticala i mam cheaty chociaz ich nie uzywam

IDK1_1_.0.3.rar

skan

skan.bmp

a i chcialem powiedziec ze google nie gryzie :) ja troche poszukalem to mam

tutaj jakies znalazlem jeszcze

cAkA_Hook_v3.4.rar

tu dodatkowo aim bot ( Nod wykrywa go wiec radze wylaczyc )

IDK1.0.5d.rar

idk 103 klikasz 1 2 3 4 ale na num

w idk 105 tez( wykrywa ze trojan ale ja patrzylem dobrze sie gra tylko trzeba antiwira wylaczyc)

caka chook inert opcje a delate wylaczasz cheata

cTHookZ1.3.rar tutaj tez hak ma bardzo duzo opcji cTKookZ1.3

dam 5* jakby ktos wrzucil skany bo ja niezbytnio umiem a ten 1 skan to chyba zle wrzucilem dam5*

paintilovemusicskeleton.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

to sobie poczitujecie na botach xD^^

jest jeszcze jakas wersja na ktorej mozesz z tym pograc xD

350 ACP i ESE

340 UTDC

pograliście hyhy ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Domcio i jego skill mhaha bosz co za boty -.- w takich grach czitowac zalosne ;f. A tak apropo to pozdro Wini ;p
sory ale ja nie gram na cheatach jak cos tlko normalnie i nie wykorzystuje bledow w grze tlyko sciagnolem cheaty zeby wrzucic na to forum normalne staty (26/6-9) wiec wielkie dzieki ZieW
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wlaczasz to aot potem logujesz sie na serwer ( po wypakowaniu klikasz na ikonke i masz albo klawaitura numeryczna 12345670 albo insert delate) klikasz ikonke i grasz!!:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

IDK 1.0.5 jest "niby" zarazony trojanem sciagaacie go na wlasna odpowiedzialnosc ale robicie tak

1 misicie miec win rar (win zip)

2 rozpakowywujecie

3 wlaczacie to aot

4 klikacie na bota i w IDK 1.0.3 klikacie 1234 tylko te po prawej stronie klawiatury!!!!

i w innych tez tam albo insert delate (o iloe wiecie gdzie sie na klawiaturze znajduja?)!

NIE GRAM NA CHEATACH tylko je wrzucam na to forum

...ZieW ^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!!

Mam propozycje :)

Potrzebuje czita do tactical ops na ese w zamian oferuje wallhacka i esp do call of duty 1 2 4 i world at war sa to niewykrywalne czity :) private hacks oczywiscie ze czit do tactical ops dam jedno czita do wybranej wersji call of duty:)

Opublikowano
Witam!!

Mam propozycje :)

Potrzebuje czita do tactical ops na ese w zamian oferuje wallhacka i esp do call of duty 1 2 4 i world at war sa to niewykrywalne czity :) private hacks oczywiscie ze czit do tactical ops dam jedno czita do wybranej wersji call of duty:)

Witam ja mam do zaoferownia czit helios hook 4.4 ,a w zamian poprośl bym wallhacka

oto moje gg 13855931

jeśli byl by pan zainteresowany.

Opublikowano

Nie hce ci psuc chumoru ale HelioS Hook 4.4 to po

1.Dobani cheat

2.Przezytek

3.Na kazdych serwer przejdze praktycznie kazdy cheat oprucz HelioS Hook a jeśli jusz to zzajrzyj na sma gure IDK to dopiero cos do grania a nie HelioS cka terz kurde aty sie bawisz w heliosa przecierz to jest na pierwszej lepszej sotrnie masz :HelioS Hook 4.4

HaHa a do IDK nei dam poszukaj bardzo trudno znalesc IDK bo wszedzie go wycofuja jest za dobry ale ja mam go na kompje dizs ze sciagnoł

Opublikowano

Nie hce ci psuc chumoru ale HelioS Hook 4.4 to po

1.Dobani cheat

2.Przezytek

3.Na kazdych serwer przejdze praktycznie kazdy cheat oprucz HelioS Hook a jeśli jusz to zzajrzyj na sma gure IDK to dopiero cos do grania a nie HelioS cka terz kurde aty sie bawisz w heliosa przecierz to jest na pierwszej lepszej sotrnie masz :HelioS Hook 4.4

HaHa a do IDK nei dam poszukaj bardzo trudno znalesc IDK bo wszedzie go wycofuja jest za dobry ale ja mam go na kompje dizs ze sciagnoł

Opublikowano

To to wiem kurde ale lepszy niz ten zrabny Helios

oczywiscie nei ma lepszego walhacka aibmot radar itp/itd ale mnie zaszpeca na kompje i wiencej przejdzie niz ten marny helios

Opublikowano

To to i ja wiem ale IDK jest lepsze od helisoa ale nei ma lepszych wbudownanych aimobtuw radaru i walchakuw ale wienecj przejdzie

Opublikowano

Te woije posty slony mnei nei ruszaja mam gdzies jakie y masz cheaty czy prywatne czy jakieś tam a ty se wasdz kurde w dupe ten helios hook 4.4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1 arest nie spamuj

2 nie kloccie sie !!!

3 zobaczcie tez cheata CtHookZ1.3 albo cakahook 3.4 tez polecam

5 sa nazwy cheatow

Idk 1.0.3

idk 1.0.5d

CtHookZ1.3

cakahook 3.4

i helios (do bani

6 prosze o zamkniecie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

i zadnej 5* :( ide z tego podforum pomoglem ale juz nie gram pytania priv proosby priv (postaram sie pomoc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...