Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hacki

huj1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupywalem i kupuje od niego hack, i hack vip jest bardzo dobry, gram na nim jeszcze caly czas i oplaty nie sa duze a hack jest oplacalny i dobry. W sklad vipa wchodza miedzy innymi: famas, m60, psg, g36 itd. I osoba jest pewna, wiec polecam go w 100%

Opublikowano

Tak, tan hack jest nie wykrywalny a z kazdym update po 30 minutach dostajesz maila z hackiem ktory jest juz nie wykrywalny ;] wiec osobiscie polecam Ci kupic tego hacka ;] i masz sporo opcji dobrych a szczegolnie kazda bron w nim zawarta zadaje obrazenia ;]

Opublikowano
Tylko za doładowanie orange... Śmierdzi mi tu typkiem o nicku K2!

to nie zaden k2 tylko calkiem inna osoba, i nie robi wyjebek jak k2 tylko osoba ta jest pewna i mozna mu ufac i vip hack jest dobry od niego.

Opublikowano
to nie zaden k2 tylko calkiem inna osoba, i nie robi wyjebek jak k2 tylko osoba ta jest pewna i mozna mu ufac i vip hack jest dobry od niego.

Można mu ufać potem jak was oszukuje ?Kwas panuj nad sobą pomyśl 30 razy zanim coś zrobisz.

POWRÓCIŁEM NA FORUM!!!!!!
Opublikowano
Można mu ufać potem jak was oszukuje ?Kwas panuj nad sobą pomyśl 30 razy zanim coś zrobisz.

A Ty wogole kurwa myslisz mule zajebany ? machasz lbem zeby ci cement nie zastygl i nie spamuj kurwo jebana

Opublikowano
Tylko KarolBM i Kwas go zachwalają... Dziwne. Ja bym nie brał.

bo jak narazie z tego forum tylko my mamy vipy z tego co mi wiadomo od tego kolesia co byl wymieniany wyzej

Opublikowano

Jak byś cie niebyli tylko an tym forum to byście wiedzieli kto bierze u niego hack ci co kupili jutro dostaną hack w najgorszym przypadku pojutzre bo musi powiększyć server

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...