Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Jak odpalić agbota i drugą postać !

lewos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jakiś czas pojawiają się nowe tematy w związku z odpalaniem agbota i drugiego konta, więc postanowiłem napisać do tego mały tutarial ! B)

Krok 1. Instalujemy Silkroada na dysku C . Uptedujemy Silkroada .

Krok 2. Ściągamy agbota i loadera z paczki l@l'a ( http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=12842 ) .

Krok 3. Instalujemy agbota według insrukcji ( http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=13567 )

Krok 4. Odpalamy SrProxy/Nuconnector z dysku C . Pamiętajcie w SrProxy zaznaczyć "RevBot Compatibility" !

Krok 5. Odpalamy agbota z dysku C .

Krok 6. Odpalamy loadera z dysku C . Zaznaczamy opcje, z których chcemy korzystać . Zaznaczamy Redirect IP i klikamy "Lunch" . Wchodzimy na swoją postać.

Krok 7. Odpalamy loadera z dysku C . Zaznaczamy opcje z których chcemy korzystać . Odznaczamy Redirect IP i klikamy "Lunch" . Wchodzimy na swoją postać.

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Myślę, że poradnik jest czysty i przejrzysty... Podczepiam :D

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

hmm a moj poradnik wyglada tak

1. Instalujemy Sro na dowonlnym dysku

2. Wrzucamy loadera do folderu sro

3. Odpalamy srproxy badz nuconnectora odpowiednio zaznaczamy w srproxy.

4. Odpalamy agbota

5. I teraz tak odpalamy loadera z zaznaczonymi opcjami i z redirect ip gdy chcemy odpalic 2 silka wystarczy odpalic to samo tylko odznaczyc redirect ip gwarantujee ze bedzie dzialalo i zaoszczedzicie 2.5gb na dysku :D

Opublikowano

Ameryka!

Zasada jest prosta jak budowa cepa.

Odpalasz normalnie silka [bez nu connectora] Logujesz i czekasz.

2.Odpalasz drugiego clienta tak jak zawsze[nu + ag + silk [redirect ip.]

I masz dwa clienty o_0

Opublikowano

? lol jakie problemy z odpaleniem drugiego konta? : P po co instalować na dwóch rożnych dyskach?

przecież po odpaleniu agbota na jednym silku każdego następnego odpalamy przez loadera wyłączoną opcją redirected ip....

Opublikowano

Dużo było takich tematów nie wiem po co to jak i tak wszyscy piszą nowe tematy ja sam taki temat pisałem i cały czas widziałem tematy w stylu "agbot i 2 sro".

@EDIT

Powinieneś zamieścić, że jak chcesz włączyć 2 silki + 2 agboty jest to płatne bo sądze iż bedą pytania z tym związane :)

Opublikowano

Jak nie umiesz wykonać prostych instrukcji to nie działa przyjrzyj się jeszcze raz i zrób wszystko porządnie.

Opublikowano

A mi się wydaje, że musisz coś pominąć chyba, że nie grałeś sterowników potrzebnych do prawidłowego działania agbota

Opublikowano

nom fakt działa mi bot tylko wtedy jak unpatchuje mediaptachem, zeby bylo legit, ale tak to 10 minut i koniec bocenia, wszystko mam napewno

Opublikowano

Banuja tylko za agbota jak nie masz silków na charze botującym za drugi char i za to, że używasz tego myku bana nie ma.

Opublikowano

Ok, bo wczoraj wypróbowałem ten sposób działa mi i to jest super :) Ale trzeba używać loadera i moi koledzy mówili mi ze za loadera banują. Na koncie na którym gram mam silki i używam bota już dłużej niż pól roku i jeszcze mnie nie zbanowali.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Robię wszystko jak pisze i gdy włączę 2 raz loadera, odznacze Redirect IP i nacisnę Launch automatycznie mam DC na 1 postaci :/ jaka może być tego wina?

Serwer - Eos

Build - Blader

http://rev6.nihplod.com - Najnowsze paczki AgBota i Loadera (Testosterone)

Opublikowano

Tak samo mam :/Odpalilem jednego silka, wlaczylem loadera, odznaczylem te okienko i connect. Potem juz wiadomoc... dc na pierwszym koncie ;/ jak to naprawic??

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano
czyli 2 botów się nie da odpalić ?:'(

Bynajmniej 2 agbotów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czy na L4 też to działa???

Grałem na L3 tak, a na L4 wbijam na 1 postać, później na 2 i na tej 1 dostaje DC... Umiem to robić, bo jak wspomniałem wcześniej - grałem już tak.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...