Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release/GMS] v62 Patchers Pvacs.lvl 30-120

Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałnlołd.

http://www.megaupload.com/?d=Q8SSMRJP.

Opis.

lvl30-40 NDR2

lvl40-50 NITF <- Uzywać z no jumpem.

lvl50-60 STDs

lvl60-70 Vanised Village/Slimey

lvl70-80 Water Goblins/Samihos

lvl80+ Himes

Legenda :

Himes

North Desert Road 2

Nightmares

Slimeys

STDs

Vanquished Village

Water Goblins/Samihos

Have Fun.(CEF/NK).

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmm ale nie rozumiem. Jezeli mam 80+ lvl to mam isc na himesy tak ? :P czy o co chodzi :)

Jak mozesz to wytlumacz to lepiej bo niektorzy sie nie lapia o co chodzi :) (dzieki)

Opublikowano

czyli jak? wchodze w Zag's patcher czy jakos tak, rozpakowuje NITF patcher bo mnie on interesuje, wybieram sciezke gdzie mam Map.Wz. Biore Patcher, wlaczam gre i hackuje?

Opublikowano

Ile srednio trzeba czekac, zeby sie spatchowalo? Wybralem patchowanie pliku INFT Patch na pliku Map.wz i nic sie nie zmienia... stoi w takim stanie jak stalo :X. Help.

Opublikowano

troche glupio, ze autor nawet tego nie sprawdzil... Spatchowalem, wlaczam ms i mi wywala, pojawia sie komunikat o jakis bledzie kodu -costam. Ma ktos na to rade? W ogole nie rozumiem, o czym mowil autor na poczatku [odpalamy .exe] Jakie exe? Ja tam widze tylko pare spakowanych plikow.. No ludzie pomozcie. Usunelo mi caly plik map.wz : / O co tu ku**** chodzi?

Opublikowano

Pobierasz plikWypakowujesz na pulpitTeraz otwierasz foldery Zan's Patchers oraz omgitsCal's patchersSzukasz nazwy mapy ktora cie interesujeOtwierasz ten plik pojawi ci sie okno WinRar'uKlikasz 2 razy na plik wsrodkupojawia sie okno

25512180iv8.png

wybierasz browsesciezka do Map.wzklikasz patch to wszystko
Opublikowano

drodzy koledzy, przeciez napisalem, ze tak zrobilem i mi wyskakuje blad, gdy waczam maple.. co wiecej, usunelo mi map.wz. Pomozcie, nie wiem co robie zle :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...